Goede producten en snelle levering

Goede website met leuke producten

Snel en goed

Tevreden 👍🏻

Snelle levering en breed assortiment. Heerlijk om Japan ook op deze manier dichterbij huis te halen. Mobiel is de site niet heel goed te besturen.

prima webshop.

leuk pakket kunnen samenstellen voor een verjaardag. netjes afgehandeld.

bestellen en genieten

ruime keuze aan producten om te proberen of de producten die je al kon

geen klachten

snel ontvangen

Heel erg fijn

Ik wilde iets bestellen, maar ik kon het nergens vinden. Gelukkig kwam ik op uw website terecht waardoor ik wel kon bestellen wat ik wilde. Blijf hard werken! Groetjes, Anissa Benamar

Leuke ontdekking! Mooi, maar wel beperkt aanbod.

Een goede ervaring, levering was ook snel, dus daar zeer tevreden over! Een nog uitgebreider aanbod, zou nog een stuk beter zijn!

Geweldige produkten

Voor deze produkten moest ik eerst in Japan mijn inkopen doen. Nu kan dat gewoon in Nederland. Goede prijs en snelle levering. Geweldig gewoon.

Prima geregeld.

Ik vind het een fijne overzichtelijke webwinkel. Tot de volgende keer!

Very good

Good products

Mooie producten, groot assortiment, snelle levering

Mijn ervaring met Seikatsu is erg positief. Als liefhebber van de Koreaanse Soju was ik blij verrast dat zij dat op voorraad hebben. Ook voor je Ramen soep hebben zij van alles op voorraad. Zij leveren snel en alles zit keurig ingepakt. Wil nog wel een tip geven. De productomschrijvingen kunnen iets beter. Ingrediënten overal vermelden en mss een tip waar het product voor te gebruiken is voor de minder ervaren Asia lovers.

Hele snelle service.

Ik was veel later met bestellen dan de aangegeven deadline om de bestelling de volgende dag nog in huis te krijgen. Na even bellen, kon ik mijn bestelling plaatsen en is het de volgende dag al geleverd. Hele nette service.

Snel geleverd. Nemen contact op als iets niet lukt.

Snel geleverd en product zoals omschreven

Snelle levering.

Bestelling correct ingepakt en direct dezelfde dag van de bestelling verzonden!

Goed assortiment, vlotte levering

Uitgebreid assortiment met veel producten die ik nergens anders kon vinden. Bestellen ging soepel en met bestelling werd snel geleverd.

Snelle levering , prima ingepakt ! Kortom super ! Blij met mijn aankopen ! Ga er in de toekomst zeker weer bestellen !

Zeer goede service

Het is zeer toffe en aangename website, jammer dat een van mijn bestellingen niet meer in voorraad was maar ik heb iets in ruil gekregen dus het is niet zo erg

Lekker

Had een snackbox besteld en het was goed en lekker!

Betrouwbaar

Ik heb reeds 3 bestellingen gedaan en ik ben zeer tevreden met hoe de voorwerpen verpakt zijn, ook vervangen als iets niet leverbaar is. Dit is echt een pracht van een service! Ik bestel graag in de toekomst weer bij jullie. Heel erg bedankt voor jullie goed geleverd werk.

Goed maar slechte verpakking voor bier en overige flessen

Goed maar slechte verpakking voor flessen, zou eens naar beerwulf verpakking kijken.

??????? Ik hou niet van GEDWONGEN beoordelingen. Laat de mensen toch vrij of ze dit willen of niet.

Snel en goed verpakt

Er zijn veel keuzes qua drank. Verder heb ik keuzes kunnen maken voor bij het maken van mijn eigen pruimenwijn. Daarnaast goed verpakt dus geen klachten.

Snelle ontvangst en vriendelijke service, kan niet beter

Mooie kommen ontvangen en ze waren er ook nog heel snel. Gebeld met de winkel en heel vriendelijk geholpen.

Fuchsiastraat 14

6542NX Nijmegen