Snel

Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gesteld.

Ik had een Japans servies besteld om als cadeau af te geven aan een vriendin. Ze was er super blij mee! Terecht, het oogt echte kwaliteit en het zag er netjes uit. Ik vond het toch wel jammer dat ik het moest afgeven.. ;)

Goede service, te duur

Ik kocht hier de strongzero, wetende dat deze in japan soms voor een euro de deur uit gaan, is 5euro eigenlijk niet te verantwoorden, enkel vanwege pure nieuwsgierigheid en passie voor de cultuur probeerde ik ze uit

Uitstekend.

Uitstekend. Had nog nooit van u gehoord. Dank.

tof dat ik zaken uit japan kan bestellen

Heel efficient

Heel snelle bezorging

Super snel

Super snel levering

Topservice en snelle levering!

Voor echte originele Japanse producten moet je hier zijn!

Kwaliteit en snel !

Snelle verzending & alles is duidelijk. Makkelijk te navigeren & goede prijzen.

heel veel te vinden

een product was niet meer leverbaar, toen hebben ze het vervangen met 2 vergelijkbare producten.

Redelijke snelle levering, top producten

Bij sommige producten wens ik meer gedetailleerde uitleg wat de ingrediënten zijn.. Ook hoop ik dat de nori voor onigiri per 100 stuks terug in het assortiment komen, ik mis ze.. Verder zijn de producten die te koop zijn geweldig! Als ook redelijk snel geleverd.

goede zaak

snel geholpen en ook zeer behulpzaam bij falende PostNL, een aanrader dus

Mooi aanbod en snelle levering

Mooi aanbod en snelle levering

Prima pakket, goed ingepakt. Fijn dat het breekbare serviesgoed voor klein bedrag verzekerd kon word

Had liever een afhaalpunt gehad. Postnl heeft bij de buren bezorgd en die hebben het pakket aangenomen en vervolgens buiten gezet, voor mijn huis aan de straat. Bij thuiskomst stond het er nog wel gelukkig. Helaas krijg je van Postnl een tijdsmelding van aflevering nadat het pakket al is verstuurd en kun je dan niet altijd thuisaanwezig zijn om het aan te pakken. Je kunt hen dan ook niet terugberichten om het pakket alsnog op het dichtstbijzijnde afhaalpunt te brengen

Uitstekende service!

Na een verkeerde bezorging kreeg ik snel en makkelijk contact met de klantenservice. En binnen een dag alsnog de juiste bezorging.

Bedankt prachtige kwaliteit kommen ontvangen. Goed verpakt vlot geleverd. Ik

Amazing !

Amazing ! Great products fairly priced :)

Tegenvallende levering pakket.

Wilt u a.u.b. eerst mijn mail van 22 mei beantwoorden? Vriendelijk dank. h.j.hieselaar

Snelle leverservice maar onduidelijk retourbeleid

Na een snelle leverservice moest in mijn bestelling helaas retourneren. Daar handelde Seikatsu helaas niet conform de informatie op de website. Ik kreeg zonder opgave van reden een lager retourbedrag gestort dan ik betaald had. Ik had zelf de retourkosten al betaald. Bij elkaar een dure retour die afweek van de informatie op de site. Jammer!

Geweldig, super winkel!

Al paar keer wat besteld. Heb het altijd op tijd binnen en is zeer netjes verpakt.

Snelle levering, heerlijke producten

Gek om oosterse cultuur en snacks (vooral matcha) dus super blij met mijn abonnement van snacks.

Altijd prima

Erg tevreden