Quickly arrived, all good quality

No

topprodukten, topservice .

Mooie produkten, onberispelijke service.

Correct

Snelle en correcte levering ,alsook zitten de prijzen goed .

Snelle service, veilig verzonden en goed assortiment

Goed assortiment om uit te kiezen, bestelling werd snel en goed ingepakt verzonden. Bestelling was er erg snel.

Alles goed geregeld voor bestellen en verzenden

Via Whatsapp contact hebben maakt het hele proces van bestellen heel gemakkelijk.

Prachtig materiaal

De kwaliteit en prijs van de producten zijn goed. Dat de verzendkosten niet wegvallen na bepaald aankoopbedrag is jammer, dat er kosten aangerekend worden bij betaling bankcontact en andere is niet correct vind ik persoonlijk. Voor een 2e (grote) bestelling kijk ik dan ook nog rond voor betere leverings- en betalingsvoorwaarden.

super

mijn bestelling, betaling en levering zijn supper snel afgehandeld. de bestelde goederen zijn goed geleverd en niks was gebroken.

Snel geleverd, netjes verpakt

Alle producten waren netjes verpakt en het pakket is binnen gekomen wanneer aangegeven, top!

prima service

snelle levering en mooie producten

Prima leverancier

Hoewel levering niet helemaal conform bestelde goederen aan kwam was 1 WhatsApp berichtje voldoende en hebben ze dit zeer goed opgelost. Bestelde producten waren snel geleverd.

Mooi compleet aanbod en prima service.

Mooie authentieke producten ontvangen en de service was goed.

zeer goed

zeer goede en snelle service, vriendelijke omgang met klanten, de producten zijn van goede kwaliteit, en het is fijn om hier Japanse artikelen en lekkernijen te kunnen kopen. ik bestel vaak bij deze bedrijf.

Prima!!

Goede produkten, goede kwaliteit, prima verpakt goede communicatie.

Goed assortiment

Goede zaak, soms wat summier met de sake omschrijvingen maar wel een gevarieerd aanbod

Zeer tevreden met mijn bestelling!

Producten waren goed verpakt en voldeden aan mijn verwachtingen.

Netjes snel geleverd. Alle producten waren goed en geheel aangekomen

prachtige kommen en een zeer snelle levering. in één woord GEWELDIG!

zie hierboven.

Super !

Snelle verzending Goede producten !!

Wonderful service

Wonderful incense. Arrived promptly and I am a delighted customer. Can’t wait to visit the store in Nijmegen.

Mooie kommen en lekker snel geholpen!

Jullie hebben mooie spullen en ik had mijn bestelde producten binnen 3 dagen.

Makkelijk te bestellen, snel binnen, niet te duur. De peach flavour van de soju kan ik maar op weinig plekken vinden, altijd of uitverkocht of ernstig duur. Blij dat deze ze wel heeft.

Keurig verzorgd en prompte levering

Zowel de theepot als de kommen op een uitmuntend niveau, precies wat ik zocht.

Goed voor het Japanse gevoel

Ramen en curry besteld, die ik tijdens een reis naar Japan 3 jaar terug al eens had geprobeerd. Zeker leuk om weer dat Japanse gevoel terug te krijgen. De prijs is wat aan de hoge kant, maar dat is begrijpelijk vanwege de importkosten. De reden dat deze review geen 5 sterren heeft, is omdat 1 van de producten over de houdbaarheidsdatum was. Uiteraard ga ik het product niet weggooien, maar het zou sonde zijn als sommige mensen dat wel zouden doen. Dus check a.u.b. de datum voor verzending.

Snel & goed

Ik bestelde Shin Ramen cup Instant Noodles Hot & Spicy - het was vooral lekker, en twee soorten Tokyo Shoyu Vegan Ramen - Ik denk dat ik meer van instant noedels hou, deze smaken naar normale noedels (niet slecht, maar ik was op zoek naar iets anders ).

Fuchsiastraat 14

6542NX Nijmegen