Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Dit was de eerste keer dat ik iets bij Seikatsu bestelde en het voldeed compleet aan mijn verwachtingen.

Extremely fast!

Very fast shipping, well-packed, items arrived in perfect condition.

Slecht

Niet de juiste producten ontvangen plus producten waren over de houdbaarheidsdatum.

Snel ontvangen en goed verpakt

Ik had twee breekbare artikelen besteld. Ik had het snel ontvangen en het was zorgvuldig ingepakt zodat het heel aankwam. Goede producten ook.

Vlot en netjes

We hebben recent 2x bestelling gemaakt, omdat ik bij de eerste iets vergeet om mee te bestellen. Gelukkig waren er genoeg leuke artikelen en was het niet moeilijk om twee keer achter elkaar bestelling te maken. Desondanks dat er het Paasweekend ertussen zat, kreeg mijn bestelling op vrijdag al op de tweede Paasdag, ook dankzij PostNL haar hardwerk. De L-size Kimono mondkapje is zeer mooi en ook comfortabel te gebruiken.

Wachten.......

u vraagt om mijn mening over de levering, maar die heeft nog niet plaats gevonden..... iedere dag staat de levering op een latere datum gepland. Ik kan dus nog geen eerlijke beoordeling geven.

Snel aflevering

Prijs en kwaliteit goed balans

Goed en rapid

Good and fast delivery.

Goeie snelle levering en heerlijke Sake

Zeer positief

Order correctly delivered within 2 to 3 days

Order fulfilled correctly and delivered within 2 to 3 days to Belgium

Hij is goed ook van formaat . Alleen maar jammer dat jullie geen kleiner maten wel groter. Maar voor. De rest prima.

Maandagavond bestelt, woensdag bezorgd. Alleen aangegeven ophalen, toch verzonden.

Goede spul en kwetsbare items wordt goed ingepakt verzonden

Leuke selectie. Seikatsu team zijn niet vlot met het antwoorden van vragen gesteld via hun site en/of een email. Uiteindelijk alles goed en wij zijn blij met onze kommen.

Pakketje goed aangekomen.

Mijn bestelling is goed ingepakt aangekomen zonder enige schade. Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling en ben zeker van plan vaker bij jullie bestellen.

Fast service

Fast service, good prices

Snel, behulpzaam en goed

Een aantal kommetjes besteld bij Seikatsu. Toen bleek dat er van een type kom geen twee exemplaren beschikbaar waren werd mij via whatsapp een alternatief aangeboden. Na enige berichtjes heen en weer een prima oplossing gevonden en de volgende dag was de bestelling al in huis. Enige kleine kanttekening was dat de kommen niet echt met ‘professionele’ materialen waren ingepakt (oude stukken karton) - maar alles zat op zich wel stevig verpakt, dus misschien verdienen ze juist bonuspunten voor het recyclen!

Goede winkel om producten uit Japan te krijgen

Er zijn heel veel producten te koop, allemaal van goede kwaliteit.

Zo fijn om de nodige dingen, die ik niet in de supermarkt kan lopen, hier te kunnen bestellen.

Everything arrived in good condition and form. We were happy with purchase

Everything arrived in good condition and form. We were happy with purchase

snelle reactie en postverzending

Bestelling snel ontvangen . Was goed verpakt. product heel mooi en gaaf. Ik ben tevreden

Great Sushi Every Time

Due to lockdown, we’ve been ordering in and have had a fantastic experience every time.

Order arrived shortly and well packaged.

Order arrived shortly and well packaged.

Heerlijk product, KEURIG verpakt en snel geleverd.

Heerlijk product, KEURIG verpakt en snel geleverd. Heel tevreden, ga zeker terugkomen.

Snelle bezorging, fijn contact

De bestelling is snel en correct bezorgd. Helaas was 1 product niet meer op voorraad, ze namen netjes contact met me op en dachten mee voor de beste oplossing.

Snel geleverd maar snackbox was matig

Sakébox en snackbox besteld. Van de snackbox had ik meer verwacht, zeker gezien de prijs. De sakébox is heel goed, leuk om allerlei soorten saké te proberen. Een aanrader.

Fuchsiastraat 14

6542NX Nijmegen