Het is altijd makkelijk boeken
Duidelijk, overzichtelijk en snel te boeken!
Onze tweede keer Farmcamps gaat dit worden na een geweldige ervaring vorig jaar. Onze kinderen kunnen niet wachten tot de zomervakantie!
Je kan maar 1 provincie kiezen in je selectie, terwijl je misschien wel naar 3 tegelijk wilt kijken. Dit geldt ook voor de boerderijen. Stel dat je er 3 wilt bekijken tegelijkertijd dan kan je niet deze 3 selecteren. Kortom, de filtering werkt erg irritant!
Hoi Ingeborg, Bedankt voor je review. Op onze website kun je op dit moment inderdaad maar één provincie of boerderij tegelijk selecteren. Wij zijn altijd bezig met het optimaliseren van onze website en dit is één van de items die op ons lijstje staat. Ik kan je in ieder geval vertellen dat we hier al mee bezig zijn. :) We hopen dat deze ontwikkeling snel verloopt, zodat het in de toekomst wel mogelijk is om meerdere selecties tegelijk te kunnen maken. Met vriendelijke groet, Jantine van FarmCamps
Reeds eerder van een verblijf genoten bij dezelfde ‘Farmcamping’ en vanwege de positieve ervaring nogmaals geboekt.
Wat een fijne klantenservice. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en zeer goed geholpen. De website is overzichtelijk en het boeken gaat heel gemakkelijk.
Goede website, goede foto’s, prima prijs
reservering en keuze verliep zeer vlot en duidelijk enkel is het voor mij onduidelijk of ik een e-mail krijg wanneer de volgende schijven moeten betaald worden
Hoi Davy, Fijn om te horen dat je boeking goed verliep! Je hebt als het goed is na het afronden van de betaling een boekingsbevestiging van ons ontvangen. In deze e-mail staan de volgende betaaltermijnen genoemd. Wanneer je inlogt op Myfarmcamps kun je ook de betaaltermijnen zien en betalen. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten! Met vriendelijke groet, Jantine van FarmCamps
Nik op aan te merken
Kleinschalig, gezellig, mooi, uniek en ontspannen. Dat was onze Farmcamps vakantie. Met ons jonge gezin (3 kinderen in de leeftijd van 5, 2 en 0 jaar) hebben wij een fantastische vakantie gehad. Ook voor dit jaar hebben we weer een Farmcamps vakantie geboekt.
Onze kinderen genieten van de dieren en de speelruimte. Heerlijk buitenleven. Daarom kiezen we nu voor de derde zomer voor Farmcamps.
Het is gemakkelijk en overzichtelijk!
Wij boeken nu 5 jaar bij farmcamps en vinden het altijd goed geregeld. We zijn nog nooit naar een andere farm geweest omdat onze kleinkinderen alleen maar naar fleur stables willen.
Voor vragen altijd beschikbaar, dien hun werk met plezier...
Overzichtelijke webpagina, snel geboekt.
Vriendelijk personeel bij de klantenservice alle tijd voor je!
Farmcamps maakt het makkelijk!
Er was een foutje in mijn boeking door een technische fout van het systeem en dat werd meteen opgelost. Zeer vriendelijk geholpen.
Eenvoudig boeken, weinig poespas Tips: foto's van de tenten ter plaatse. Het is nu te standaard.
Een verblijf in een Barntent was zo geboekt via de overzichtelijke website. Bij het op later moment boeken van extra's, nl verzorgpony's, kleine hick-up in het boekingsysteem. Telefonisch contact met klantenservice was snel, vriendelijk en erg behulpzaam. De hick-up werd tijdens gesprek direct hersteld en er werd herhaaldelijk excuses gemaakt voor het ongemak. Klantenservice zoals het hoort! Top. Ik kijk uit naar het daadwerkelijke verblijf!
Boeken was heel eenvoudig en snel. Je kreeg onliddellijk een goed overzicht van alle boekingen of extra’s.
Goed, konden goed selecteren op wensen en daardoor snel geschikte campings en accommodaties vinden.
Wij zijn wel erg vervelende klanten, want moesten onze geboekte vakantie tot 2x toe wijzigen. Hier werd steeds heel begripvol op gereageerd en we waren hierdoor aangenaam verrast.