Ik ben erg vriendelijk en snel geholpen. We hadden een kortingscode die op de site niet werkte, was geen probleem, ze hebben de reservering direct handmatig erin gezet. Site verder ook fijn en overzichtelijk!
Buchungsanfrage wurde innerhalb eines Tages inkl. Sonderwünsche bearbeitet! Auch bei Rückfragen und Änderungen wurde kompetent geholfen!
Jammer dat de site erg lamgzaam is en zelfs bepaalde dingen iet opendeop mijn telefoon.
reservering ging goed, dit jaar gaan opa en oma met de kleinkinderen dus we zijn benieuwd
Medewerkers zijn goed bereikbaar en denken actief mee met de mogelijkheden. Ze zijn goed op de hoogte van de campings en hoe de safaritenten gesitueerd zijn op de velden en sturen op verzoek een plattegrond via de mail. We boeken nu voor de 3e keer bij Farmcamps en elke keer is de service top!
Ik had een vraag en opmerking over een prijs en werd snel en heel goed verder geholpen.
Duidelijk, makkelijk te boeken! Moeilijk om de juiste tent te kiezen, ze zijn allemaal top!
Vorig jaar bij een andere FarmCamps geweest en dat was zo goed bevallen dat we voor dit jaar weer een andere FarmCamps hebben geboekt.
Onze kleinzoon vind dit al jaren de mooiste vakantie
Zeer goede service... Vriendelijke personeel.. En altijd hele leuke vakantie gehad...
Het was voor ons makkelijk om te kiezen want we zijn al vaker op deze boerderij geweest.
De site is sinds vorig jaar verbeterd, ik kon nu rechtstreeks bij de juiste farmcamps boerderij boeken. En kreeg gelijk een persoonlijk bericht ter bevestiging! Top!
De opties en mogelijkheden staan duidelijk beschreven. Foto's geven goed weer wat je kunt verwachten. Snel geboekt en de optie is er om in delen te betalen.
Samen met virenden een weekend geboekt bij Farmcamps. Bij de opmerkingen geschreven dat we graag naast elkaar zouden willen staan. Binnen een dag kregen we een mailtje dat de opmerking gelezen was en dat de ons toegewezen tenten naast elkaar staan.
Helder en duidelijk, flinke prijzen voor seizoen 2023 maargoed
Duidelijke omschrijving van de verschillende farm camps. Alle mogelijkheden, prijzen, regio-omschrijving. Makkelijk te boeken.
Ik heb gekeken naar verschillende locaties en uiteindelijk een geschikte kunnen vinden die bij de jonge leeftijd van mijn kinderen past (1 en 3 jaar). Door de overzichtelijke website en uitgebreide info was dit goed en snel te doen. Enige verbeterpunt vond ik dat je bij de video van een locatie niet zelf kon zien hoe lang die zou duren en eventueel wat vooruit kan scrollen.
Een foutje door mijzelf gemaakt werd snel opgemerkt en nagevraagd. En direct opgelost. Echt een snelle en fijne service!
De site is overzichtelijk en je kunt makkelijk een boeking plaatsen. Bij de boeking had ik een specifieke vraag gesteld over een bepaalde tent die wij graag weer willen huren en binnen no-time hadden wij al een leuke reactie.
Op de website was niet duidelijk dat de verzorg pony's allemaal bezet waren, terwijl dat voor ons de belangrijkste reden was om voor dat park te kiezen. Het zou beter zijn als uitverkochte extras ook worden genoemd tijdens het boekingsproces (herkenbaar als niet beschikbaar op die datum). Nu dachten we eerst dat dit er later of ter plekke moest worden bijgeboekt. De helpdesk was wel heel behulpzaam bij het omzetten van onze boeking.
Correcte service.
Het boeken van een vakantie bij Farmcamps is bijna met 1 klik te regelen.
Afgelopen zomer eerste FarmCamps ervaring gehad, wat een aanrader is De Buitenhoeve! Kids spelen hele dag op het veld en maken snel vriendjes. Knuffelen met de dieren en leuke andere activiteuten. Prima verzorgd door Kirsten en Aico. Komend jaar gaan we naar De Smulhoeve, maar gaan zeker nog keer terug naar De Buitenhoeve.
Het ging heel makkelijk