Alles liep erg soepel en was duidelijk.
Hele korte lijntjes en alles overzichtelijk. Heel fijn contact en ‘probleem’ ook direct opgelost!
Geen problemen ondervonden
Had kortingcode te laat gezien en is door farmcamps nadoen nog in orde gebracht. Zeer goede sercice
Perfect.
Snel geregeld en prettig contact nav een verzoek
Ik vind het vervelend dat er slechts al naar een boeking gevraagd wordt om een review. En hier ook nog herhaaldelijk over gemaild wordt. Heel irritant! Serves boeking was prima.
Hoi Sanne, Hartelijk dank voor het invullen van de beoordeling. De reden dat wij om deze review vragen is om ons boekingsproces en de klantenservice zo goed mogelijk te kunnen blijven optimaliseren. Goed dat je aangeeft dat je het vervelend vindt dat er voorafgaand aan jullie verblijf gevraagd wordt om een review! Mocht je deze mails in de toekomst niet meer willen ontvangen dan is het mogelijk om je je hiervoor af te melden onderaan de mail. Met vriendelijke groet, Jelka van FarmCamps
Goede service. Snelle reactie. Aanvraag voor een specifieke accommodatie werd meteen in behandeling genomen
Alle informatie over de boerderijen, verschillende accommodaties en de activiteiten is overzichtelijk terug te vinden op de website. Na het boeken kun je op een eenvoudige manier nog vragen stellen en je ontvangt snel een uitgebreid antwoord.
Als je eenmaal een boerderij hebt gevonden waar je neer over wilt weten, werkt de site goed en staan er leuke dingen die de moeite zijn om te lezen. Maar in de fase daarvoor waarin je nog aan het zoeken en filteren bent, loopt het wat minder lekker. Schermen verspringen en ook mis ik de mogelijkheid om op een kaart de boerderijen die aan mijn filters voldoen, aan te klikken
Hoi Roos, Hartelijk bedankt voor de beoordeling en de feedback! Wat jammer dat het zoeken en filteren niet helemaal soepel verliep. De kaart hebben wij toevallig vorige week tijdelijk uitgezet omdat daar iets mis ging en het webteam momenteel bezig is om dit op te lossen. Maar het is uiteraard niet de bedoeling dat schermen verspringen. Mocht je hier nog iets meer over willen vertellen (wanneer ze precies versprongen en of je op een computer of mobiel aan het filteren en zoeken was) dan kun je dat mailen naar [email protected], dan kunnen wij ernaar kijken. Bedankt en in ieder geval alvast heel veel plezier bij FarmCamps :) Hartelijke groet, Lieke
We hebben een reservering voor 5 families gemaakt en zijn daar super goed bij geholpen. De tenten konden een aantal dagen als optie gereserveerd worden, waarna we allemaal apart konden boeken en betalen. Hele fijne service!
duidelijk
Kon alles vlot opzoeken.
Veel keuze en duidelijk
Tot 3maal toe werd - omwille van Covid - de gemaakte reservatie op onze vraag probleemloos verplaatst. Respect!
Farmcamps is een van de weinige bedrijven waar een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. Bij vragen of opmerkingen wordt je op een persoonlijke, duidelijke en vriendelijke manier geholpen door een medewerker. In deze huidige digitale tijden, vind ik deze persoonlijke benadering goud waard.