Er zijn heel wat boerderijen om uit te kiezen, maar je kan goed vinden welke boerderijen er zijn en wat hun opties zijn. De beschikbare filters zijn goed te gebruiken. Ik vind het een leuke website!
Uitstekend, snel en makkelijk boeken en goede ervaring met de klantenservice
Duidelijk te volgen stappen
Duidelijke website, snel geregeld ..kijken uit naar het weekendje weg.
X
Zeer vriendelijk
Het boeken ging vlot.
Super vriendelijk Onmiddelijk antwoord op je vraag Zeer tevreden
Het contact verloopt heel vlot en ook de nodige aanpassingen worden meteen in orde gebracht.
Website makkelijk in gebruik en redelijk overzichtelijk.
Ontzettend fijn contact met klantenservice nadat ik onze gewonnen prijs wilde verzilveren. Goede uitleg en snelle reactie. Nu op naar het weekendje!
Fijne tenten, mooie/ruime plekken en aardige boeren. Behulpzame klantenservice
Alles lukte goed om onze vakantie te boeken. Ook vond ik alle informatie die ik nodig had.
Alle informatie waar ik naar op zoek was kon ik makkelijk vinden. Aantrekkelijke foto’s en teksten.
Kan niet wachten tot de vakantie begint
Wij zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken en reserveren voor een weekendje weg met vrienden op de boerderij. We kregen zelfs meerdere opties om over na te denken. De betreffende plekken werden voor 2 dagen geblokkeerd zodat wij als vriendenboek nog konden overleggen. Nu heel benieuwd naar het weekend zelf. Maar door de goede hulp vermoed ik dat het een topweekend wordt.
Er wordt rekening gehouden met wensen van de klant. Farmcamps weet wat kinderen en hun ouders leuk vinden en sluit daar goed op aan.
Enige verbeterpunt: ik zat al op de website van het farmcamp waar ik wilde boeken. Als je dan gaat zoeken naar de data voor jouw gezelschap kom je ineens weer bij alle mogelijke farmcamps terecht
Makkelijke site om te boeken en na afloop had ik nog een vraag en die werd direct beantwoord en ze konden ook aan mijn wens voldoen. Ik ben blij
Ik twijfelde welke locatie te bezoeken (na vorig jaar al een keer bij Farmcamps te zijn geweest en wat uitstekend beviel). Ik werk telefonisch uitstekend geholpen om een goede keuze te maken.
Zeer vriendelijke medewerkers bij de klantenservice. Ze denken heel goed met je mee en verlenen veel service.
Twee jaar uitstel door de pandemie. Toch telkens weer mooie opvolging en oplossingen aangeboden gekregen.
Erg vriendelijk en denken met je mee!
Vriendelijke dame, alles duidelijk, gewoon ok
Site overzichtelijk, goede info Bij boeken wilde ik incl opgemaakte bedden en wat handdoeken echter hij pakte dat steeds niet en is dus niet gelukt.