Duidelijke en overzichtelijke site. Fijne lay-out. Verbeterpunt: het is lastig om eenmaal ingevulde gegevens later in het proces nog aan te passen.
We zijn reeds op vakantie geweest met Farmcamps en komen graag terug. De website biedt zoveel informatie over de locaties, omgeving, extra mogelijkheden dat kiezen moeilijk wordt.
Op sommige pagina’s is niet alle info leesbaar. Dit ligt denk ik aan de scaling van de website. Als je bij de activiteiten blokjes kijkt staat er soms meer tekst dan in het blokje past. Je kunt echter niet naar benende scrollen om de rest van de tekst te lezen. Dit gebeurd op een aantal plekken op de site bij verschillende locaties. Dit is dus duidelijk een design ontwerp fout die herstelt zou moeten worden. Voor zo’n professionele organisatie komt dit een beetje amateuristisch over ;-). Verder wel kunnen vinden wat we zochten en geboekt.
Goed overzichtelijk, makkelijk vindbaar
Zou het fijn vinden om een situatie van de tenten te zien bij de nieuwe boerderijen. Er zijn dan nog geen foto's en geeft wel alvast een idee wat te verwachten.
Goede website, klein verbeterpunt zou zijn om per locatie de beschikbaarheid te kunnen zien.
Goede service, duidelijke website, makkelijk informatie te vinden. Goed te boeken.
Nvt
Duidelijke uitleg over de boerderijen. Makkelijk in gebruik.
Boeking ging makkelijk via de site
Ook telefonisch contact had met de eigenaresse van camping five stars. Was erg prettig.
Goede zoekfuncties, duidelijk omschreven
Prima, duidelijk en snel. Ook op opmerking snel gereageerd. Op naar een fijne vakantie!
Overzichtelijk en duidelijk website.
Overzichtelijke site, makkelijk info te vinden, snel te boeken. Enkel lakenpakket bleek verplicht te zijn (ik had geen keuze om dit aan of af te vinken) en dit stond nergens vermeld. We hebben alvast zin om te vertrekken!
Niks op aan te merken
Ik had al heel lang een saldo staan vanwege een geannuleerde vakantie. Ze hebben mij hier zeer frequent en adequaat op geattendeerd. En uiteindelijk geholpen een nieuwe boeking te maken.
Kamperen met kleinzoons in een heerlijke luxe tent met eigen badkamer met veel gastvrijheid, dieren en van lles te beleven!!! Top, kan niet beter, Wij gaan nu al voor het vierde jaar naar Farm Camps. Dat zegt genoeg over hoe tevreden wij zijn!
Boeken gaat vrij gemakkelijk. Het toevoegen van een babypakket ging mis. Maar dit is snel geregeld nav mijn reactie. Ik kreeg ook direct reactie op mijn opmerkingen.
Ik heb alleen nog maar geboekt en betaald Verder nog niets. Het contact met klantenservice was uitstekend. Zeer vriendelijke mensen op de mail gehad. Hopelijk in augustus ook in het echt.
Heel fijn en correct geholpen
Duidelijke omschrijving van wat je kan verwachting, betalingsproces is ook duidelijk. Fijn dat dit gespreid kan.
Ervaring met de website is goed te doorlopen om tot een boeking te komen
Via de site makkelijk kunnen navigeren naar de juiste locatie. Boeken en afronding gaat snel en soepel