Het is een prachtige website. Ook het verhaal van elke bestemming is leuk om te lezen. Het is ons alleen niet gelukt om een manier te vinden om een stap terug te gaan op de website zonder de reisdata en aantal personen opnieuw in te moeten vullen.
Wel nog even contact gezocht met de eigenaar van de farmcamp voor aanvullende informatie en advies. Heel tevreden verder.
Na het invullen van de vakantieperiode en aantal gasten, reset de pagina zich een aantal keer, krijg ik verschillende boerderijen te zien en lijkt het alsof er uiteindelijk maar één boerderij plaats heeft. Na herhaaldelijk invullen komen er meer opties. De vroegboekkorting word m.i. niet gegeven of niet duidelijk aangegeven tijdens het boeken.
Hoi Evelien, Bedankt voor de beoordeling! Wat vervelend dat het boeken op de telefoon niet helemaal soepel verliep. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zal mijn collega's die de website beheren vragen om dit proces nog eens door te lopen. Ook zie ik dat de vroegboekkorting inderdaad niet goed is meegekomen in jouw reservering. Zou je mij per mail (aan [email protected]) jouw vroegboekcode kunnen sturen? Dan verwerk ik deze alsnog in jouw boeking :) Hartelijke groet, Lieke van FarmCamps
Eenvoudig boekingsproces en snelle reactie van de klantenservice
Was prima geregeld
Voor de tweede geboekt, we worden en zijn weer erg tevreden..
Je wordt vriendelijke en snel geholpen en ze denken altijd met je mee voor de beste oplossing
Het is eenvoudig een vakantie te boeken. Er wordt duidelijk aangegeven wat is inbegrepen en wat je kunt verwachten van de gekozen tent.
Wir werden jetzt das fünfte Jahr in Folge bei FarmCamps Urlaub machen ( jedes Jahr auf einem anderen Hof um ganz viel zu sehen) und lieben es.
Snel, duidelijk, totaal geïnformeerd. Website geeft alle informatie. Bij onduidelijkheid/onhandigheid, met 1 telefoontje alles opgelost. Daarom komen wij graag voor de derde keer terug. En niet onbelangrijkL: het blijft betaalbaar.
Na 1 telefoontje was ik ingelicht en kon ik met de familie even samen zitten om te kijken wat te doen. Weer 1 telefoontje verder was de boeking gereed...echt hele fijne hulp gehad
Website is een drama
Hoi Lian, Hartelijk bedankt voor de beoordeling. Wat jammer om te lezen dat je de website hebt ervaren als een drama. Wij zouden hier graag meer over horen. Mocht je er meer over willen vertellen zou je dan een mailtje kunnen sturen naar [email protected] met waar je tegenaan liep op de website? Dan kunnen wij deze input gebruiken om te kijken wat wij kunnen verbeteren. In ieder geval goed om te lezen dat je een fijne vakantie hebt gehad en we horen graag van je! Hartelijke groet, Lieke van FarmCamps
Altijd goed geregeld,
Het reserveren is erg makkelijk en overzichtelijk. Ook bij vragen reageren ze heel snel en vriendelijk. Ze denken graag met je mee.
Een leuk weekend voor onze zoon van 4 en voor onszelf. Voor de kinderen genoeg te doen. Jammer dat er veel gasten op zondagavond vertrokken en dat een dag langer vaak niet mogelijk is!
Als je voor de hele fam. 2 tenten wilt boeken is dat er moeilijk. Je moet n.l. weer inloggen en een nieuw acount aanmaken allemaal heel omslachtig. De site ziet er wel leuk en fris uit.
Hoi Sylvie, Hartelijk bedankt voor de beoordeling. Het is online helaas niet mogelijk om 2 tenten in 1 boeking te boeken, dan moet je inderdaad 2 losse boekingen maken. Mocht je nog eens 2 tenten willen boeken neem dan contact met ons op, dan maken wij de reservering met 2 tenten in 1 boeking in orde en zorgen we er direct voor dat jullie naast elkaar staan :) Nog een fijne dag! Hartelijke groet, Lieke van FarmCamps
Prima, totdat ik als bestaande klant wilde boeken. Na het inloggen liep het systeem steeds vast. Na enkele pogingen, maar als nieuwe klant ingelogd, toen lukte het wel.
Hoi Kelly, Allereerst hartelijk bedankt voor de beoordeling. Wat vervelend dat het boeken niet soepel verliep! Ik zal wat tests doen om te kijken waar het mogelijk mis ging en hopelijk het probleem op te lossen. Fijn dat het uiteindelijk in ieder geval wel gelukt is. Alvast heel veel plezier gewenst :) Hartelijke groet, Lieke van FarmCamps
Naast het feit dat we al jaren van de verschillende FarmCamps genieten, helpt ook het meedenken en snel reageren van de medewerkers op het kantoor al bij het vakantiegevoel vooraf.
Wilde tent omboeken. Dit werd zonder problemen geregeld. Vriendelijk en er werd snel op mails gereageerd.
Intuïtieve website en precies voldoende info.
Verkeerde datum geboekt en in 2 dagen stond alles op punt!! Super
Vlotte reactie op boeking en op opmerking/ vraag. Keuzemogelijkheid welke tent/ plek de voorkeur heeft ontbreekt op de site.
Nu al een aantal keren geweest, en altijd super leuk. De volgende boeking staat al weer. Onze dochter geniet vol op. En gaat iedere keer in dikke tranen naar huis omdat ze hier wil wonen
Vriendelijk personeel aan de telefoon gehad, die ons in alle dingen goed advies geven. Ze zeggen wat ze doen, én doen wat ze zeggen!