telefonisch gereserveerd omdat ik online niet 2 tenten tegelijk kon boeken. daarom 1 ster minder. vervolgens telefonisch contact opgenomen, en per direct fantastisch geholpen met boeken, waardoor maar 1x reserveringskosten en meteen meegekeken of we 2 tenten naast elkaar kunnen krijgen. Fijn!
Net zo als andere jaren, weer geweldig geholpen en ondersteunt bij de boeking. Top!!
Snelle reactie. Vriendelijke mail.
Het boeken liep vlot en probleemloos via de site De link in de mail naar deze site kon ik niet automatisch aanklikken. Ik heb hem gecopieerd
Gute Beschreibung auf der Homepage sowie schnelle Infos per Mail von den Inhabern.
Ik vind dat je geweldig wordt geholpen door FarmCamps. Wij spraken onze wensen uit en daar werd gelijk naar geluisterd zodat wij de tent konden krijgen wie wij graag wilden! Super service!!
Snel en duidelijk boeken. Je worst goed op de hoogte gehouden via email.
Goed. Alleen ik kreeg ik welkomskorting van 25 euro. Die ik niet kon verzilveren.
Hallo familie Heesch, Leuk om te zien dat jullie een reservering hebben gemaakt. Je geeft aan dat je een bepaalde kortingscode niet kon invoeren. Zou je ons per e-mail (reservering@farmcamps.com) kunnen aangeven om welke code het gaat? Dan kunnen wij kijken of we de korting kunnen verwerken. Alvast bedankt! Groeten Jantine van FarmCamps
E-mail en telcontrole contact verloopt prima
Erg vriendelijk benaderd dat de orgineel geboekte boerderij geen andere gasten had. Jullie medewerker heeft hierna uitgebreid uitgezocht welke boerderijen goed bij ons pasten.
Onze ingevulde zoekgegevens (dagen en hoeveelheid mensen) viel regelmatig weg tijdens het zoeken. Hierdoor hebben we deze enorm vaak in moeten vullen. In de beschrijving van de huisjes is het fijn als er staat of er kinder bekers-bestek-borden-bakjes aanwezig zijn. Dan weet ik dat ik deze niet meer mee hoeft te nemen. Er staat dat het een lavazza koffiezet apparaat is maar niet of er pads of cups of poeder in gaat. Zo weet ik niet wat ik mee moet nemen. tijdens het reserveren konden we kiezen voor het maken van yochurt, wij hadden een weekend geboekt terwijl deze activiteit niet in het weekend gegeven bleek te worden. Hier moest iemand ons voor terug bellen en het geld terugstorten. Dit computerproces/instelling kan dus beter
Boeken via de site was niet mogelijk omdat ik drie tenten naast elkaar wilde boeken. Per mail ging het vlot en was in een paar dagen geregeld
Op zondag hebben wij een weekendje weg geboekt en daarbij een klein verzoek in de boeking erbij geschreven. Op maandag kregen wij meteen reactie en is alles netjes geregeld. Super fijn zo snel reactie te krijgen!
Wij zijn nu twee keer geweest naar Fleur Stanley. En geweldig genoten. Inde herfstvakantie gaan wij naar de smulhoeve. En zijn daar al een dagje op visite geweest. En wat een gerenoveerde leuke boerderij. Wij.moesten onze locatie omboeken en dat ging zonder enige problemen. en heel vriendelijk geholpen.
Het boekingsproces verliep probleemloos, kreeg ook direct een bevestiging.
Makkelijk te boeken en goede communicatie. Persoonlijke en fijne service.
Super vriendelijk en fijn meegedacht. Bedankt voor de tips. We kijken er naar uit!
heel snel kunnen boeken terwijl we aan de knutseltafel zaten, perfect!
Meerdere keren farmcamps geboekt en de kids houden ervan! Zeker farmcamps op Flakkee en Boebadoe zijn echt een aanrader.
Farmcamps zijn mooie vakantie boerderijen. Je kunt de kinderen veilig laten spelen. Alles ziet er netjes en verzorgd uit. Ook de tenten zijn tiptop in orde.
Per mail zocht ik maatwerk voor ons gezin om bij een van de boeren te kamperen. Dat lukte en was zeer gemakkelijk. Na enkele mails over de opties en periodes kwamen we tot een boeking. Erg fijn.
Ik vraag om een 6 persoons tent; die wordt bevestigd. Vervolgens krijg ik een bevestigsmail voor een 4 persoons tent met een extra , niet gevraagd lakenpakket. weer opnieuw bellen, pffff. Inmiddels al van 3 verschillende medewerkster mails gekregen......??? Interne afstemming behoeft wel enige aandacht denk ik!
Beste Peter, Bedankt voor de beoordeling. Het is inderdaad misschien wat rommelig gegaan. We hadden zoals mijn collega aangaf per mail vanwege het campingbedje even de 4-persoons tent in de optie gezet voor jullie omdat dit met het reisgezelschap prima zou passen en daarin meer ruimte is voor het campingbedje, aangezien deze tent precies even groot is als de 6-persoons tent maar er wel een stapelbed minder in staat. We dachten dus dat dit dan mogelijk de voorkeur zou hebben. Ik kan me voorstellen dat het hierdoor, ondanks dat we mee probeerden te denken, misschien wat rommelig is overgekomen aangezien jullie hadden aangegeven de 6-persoons tent te willen boeken, dus excuses daarvoor. Nogmaals bedankt voor de beoordeling en in ieder geval alvast weer heel veel plezier gewenst! Hartelijke groet, Lieke van FarmCamps
Al jaren gaan wij naar een farmcamps camping. De service van Farmcamps vind ik altijd erg fijn. Je wordt altijd snel en vriendelijk geholpen. Denken mee over een nieuw te boeken vakantie en blijven geduldig, ondanks alle vragen en twijfels haha
Een aangename site waarop je eenvoudig je keuze kunt bepalen! Aantrekkelijke teksten en plaatjes. Complete mail (met diverse details) na het boeken ontvangen. Oftewel, prima verloop tot dusver!
Duidelijk overzicht van hef aanbod en goede foto’s.