Een duidelijke en overzichtelijke site om alle boerderijen te bekijken, het boeken ging ook makkelijk..snel mail over de boeking
De reservering was zo gemaakt en alle informatie die je krijgt is volledig
Ik kon met Eurosparen-punten gebruikrn om te boeken met 50 euro korting. Het is erg waardevol. We kunnen niet wachten op de zomer.
Geen verborgen kosten. Klantenservice dit keer niet nodig gehad. Vorige booking wel een keer en werd toen vriendelijk, goed en snel geholpen. Derde keer dat we naar Farmcamps gaan. Zeker aan te bevelen!
Zeer positief. Van klantenservice tot aan de tent is alles goed geregeld. Alle voorzieningen komen overeen, zoals omschreven op de site. Erg goed bevallen en de volgende Farmcamps vakantie staat al weer gepland. Ideaal voor kinderen van 3-12 jaar.
Het boekingsproces ging heel soepel. Site is duidelijk en overzichtelijk. Erg fijn en kunnen nu al niet wachten tot we mogen gaan!
Boeken gaat makkelijk en snel. Had een vraag gesteld bij het boeken bij ‘opmerkingen’. Deze vraag werd zeer snel beantwoord. Enige minpunt: zoeken op beschikbare accommodaties via smartphone gaat minder goed. Je kunt dan bijv. niet de tenten met airco selecteren. Kies je dan als filter barntent, lodgetent en ranchetent, dan krijg je alleen de ‘gewone’ tenten te zien. En de tenten met airco komen niet voor in de beschikbare accommodaties. Misschien iets om aan te passen?
Fijne en duidelijke website. Vriendelijke klantenservice en alles correct afgehandeld. Wij kijken uit naar ons verblijf bij Farmcamps!
Erg fijne medewerkster, kundig en goed geholpen.
Aanrader voor iedereen dit is echt geweldig!!!
Snelle boeking, duidelijke website
Een makkelijk boekingssysteem. Extra's konden vooraf al vastvelegd worden. Nu is alles al gereed voor onze komst.
Voor onze boeking was alles snel geregeld en was de website erg gebruiksvriendelijk.
Weer vriendelijk en snelle reactie van de klantenservice. En een heerlijk vooruitzicht om weer naar farmcamps te gaan.
Duidelijk en uitnodigende website. Niets op aan te merken
Overzichtelijke website. Boeken ging snel. Niets op aan te merken!
Vraag gesteld over beschikbaarheid. Het werd gelijk in optie gezet voor me.
Ik werd goed en snel geholpen, probleem was zo opgelost. Halverwege werd de verbinding om onduidelijke redenen verbroken, maar ondanks dat het gesprek eigenlijk wel was afgerond werd ik toch nog even terug gebeld om het gesprek toch nog even goed af te ronden. Helemaal top!
Duidelijk, genoeg informatie Op de telefoon wat lastig te vinden welke accommodaties er zijn.
Via telefoon was boeken lastig. Kortingscode was niet in te voeren. Daarna vrij drammerig om deze enquête in te vullen.
boeken ging prima , geen probleem mee gehad , alles super helder
Makkelijk proces, zo geregeld!
Mooie foto’s, duidelijke informatie, makkelijk te boeken.
Goede boekings site en snel voor elkaar