Site biedt een duidelijk overzicht van het aanbod. Algemene uitleg over bijvoorbeeld de tenten is makkelijk te vinden. Wij kijken uit naar de zomer en hopen dat Corona er geen stokje voor steekt.
Al mijn vragen werden opgezocht en beantwoord. Alle geduld ! Dus maar direct geboekt;)
Gemakkelijk te boeken. Erg overzichtelijk
in deze onzekere tijd wilde ik toch wel enige garantie dat mijn boeking ook echt een verblijf oplevert. een kort mailtje om informatie en snel een duidelijk en geruststellend antwoord.
Het contact is prima en de campings zijn geweldig.
Goede service en hulp
Makkelijk te boeken. Mogelijk verbeterpunt; er staat vermeld dat het om twee betalingstermijnen gaat. Het zijn er in ons geval drie.
Beste Joost, Hartelijk bedankt voor de oplettendheid! Het betalen in meerdere termijnen is een nieuwe functie en ik zie nu dat dit inderdaad nog niet goed omschreven staat. Wij gaan ermee aan de slag om dit aan te passen, nogmaals bedankt :) Hartelijke groet, Lieke van FarmCamps
Ik heb contact gehad via de mail over onze boeking voor volgend jaar. Dat was echt super en er werd heel goed mee gedacht en gekeken.
Heel fijn om snel te kunnen schakelen met jullie. Ook prettig dat er goed wordt meegedacht.
zeer duidelijke site en vriendelijke en snelle service
Onbezorgd en met liefde wordt je ontvangen bij Farmcamps. Zowel online als op de boerderij zelf. Het voelt voor ons als een warm bad met persoonlijke aandacht.
Wij boeken al jaren vakantie bij Farmcamps op de locatie Fleur Stables. Vanaf het boeken tot aan de vakantie wordt er goed mee gedacht en gezocht voor eventuele oplossingen. Ook staat de reserveringsafdeling altijd klaar om te helpen. Zo kijk je echt uit op een super relaxte vakantie voor kinderen en ouders.
Positief, vriendelijk
Hele goede en vriendelijke service. Via de mail, maar ook Facebook en ter plaatse op de camping. De eerste keer hebben we lastminute geboekt, alles perfect geregeld. Nu hebben we ruim van te voren geboekt en ook daar weer netjes geholpen.
Makkelijk boeken, fijn dat je per provincie kunt zoeken
Er bleek een storing te zijn waardoor wij de gewenste FarmCamp niet konden boeken, uiteindelijk via Twitter dit doorgekregen en kon toen het opgelost was konden we alsnog boeken. Klantenservice van Farmcamps is altijd vriendelijk en zoeken een gezamenlijke oplossing. Erg fijn.
Perfecte formule om met kleinere kinderen te doen. Ze zijn buiten weer of geen weer en maken eens andere vriendjes
De site is fantastisch. Echter net zoals de vorige keer, ben ik gek aan het klikken bij het boeken. Want wat is nou ook alweer welke tent... nieuw tabblad openen met de namen vd tenten erbij en wat er in zit. Volgens mij kan dit makkelijker ala een vakantiepark, waar je de beschikbare accomodaties ziet van de betreffende camping en daar op verder klikken voor beschikbaarheid.
Wat een warm welkom door Karin en wat een fijne plek. Voor onze dochter was het echt een walhalla! Lekker met de ponys knuffelen en poetsen, klusjes doen, spelen in de hooiberg, altijd wel iemand om mee te spelen en natuurlijk het paardrijden zelf! Wat heeft ze genoten en daardoor wij ook! Wij komen zeker terug!!
Heel gemoedelijk. Prima sfeer en in overleg is veel mogelijk. Erg fijne gastvrouw/heer en goed verzorgde tenten. Zeker voor herhaling vatbaar.
4e jaar op rij dat wij in de herfstvakantie naar een farmcamp zijn geweest. Zoals elk jaar wederom genoten. De kinderen blij = wij blij. De boerin zeer vriendelijk. Helaas waren de paspoorten Op, kleine teleurstelling bij de kinderen. Jammer dat er dit jaar geen fles wijn meer klaar stond in de tent ;).
We hebben opzicht een prima midweekje gehad. Alleen waren de tenten niet echt heel schoon en het sanitair gebouw ook niet. Dus dat viel een beetje tegen. En vonden de activiteiten wat tegenvallen op de camping. Daarin tegen wat de binnenspeeltuin super leuk.
Beste Britt, Wat jammer om te lezen dat de hygiëne op de boerderij jullie tegen is gevallen! De hygiëne van de tenten en het sanitair gebouw is uiteraard ook voor ons een belangrijk punt. Ik neem nog even contact met je op via de mail voor wat meer informatie. Vriendelijke FarmCamps groet, Lieke
We zijn voor de derde keer dit jaar bij Karin geweest! Onze twee meiden vinden het er fantastisch! Heel het verblijf een “eigen” pony. Telkens weet dikke tranen als er naar huis moeten.
Zojuist onze 3e vakantie geboekt via farmcamps. Onze zoon van drie jaar vind het prachtig om bij de boer of boerin rond te scharrelen. De stallen zijn altijd open voor iedereen en er is zo veel te doen voor die kleine. Ook het gemak van de luxe tenten is heerlijk. Wel het campeergevoel maar ook de luxe vaneen wc en douche.
we hebben alleen nog geboekt . deze reservering verliep snel en duidelijk .