Je krijgt een duidelijk overzicht en snelle afhandeling bij boeking. Heel fijn.
Het vierde jaar dat wij voor Farmcamps kiezen. Met jonge kinderen zijn de Farmcamps super leuk en niet te ver rijden. We vroegen om een tent zo dicht mogelijk bij de zandbak. Aangezien onze kinderen hier altijd graag in spelen. Alle jaren wordt hier rekening mee gehouden. Top service!
Gewoon goed
Duidelijke omschrijvingen van de boerderijen.
Overzichtelijke website en het boeken ging snel en makkelijk
Vlot toegankelijke informatie op de site. Details per boerderij beschikbaar. Vlotte afhandeling reservatie. Wel mis ik het rechtstreeks contact met de boer na de reservatie. (boeking pony rijles, ook reeds betaald, dan mag er wel een opvolging vanuit de boerderij ook volgen vind ik)
Het zoeken en boeken op de site was heel makkelijk. De site is heel overzichtelijk en kunt zo heel makkelijk je ideale vakantie boeken
Leuke website, duidelijk en makkelijk te boeken.
Zag een advertentie op facebook. Meteen geïnteresseerd. De website werkte goed, informatie makkelijk te vinden. Na aanmelden voor de nieuwsbrief 25 euro korting, mooi meegenomen 😊
helder en duidelijk prima misschien nog meer toevoegen wat er verder in de omgeving te doen is
Leuke verhaaltjes. Nu nog zien of het uitkomt....
Waarschijnlijk ging het om een storing maar we konden niet boeken via de website. Uiteindelijk is het een paar dagen later alsnog gelukt. Ook de website voor de mobiele telefoon mag veel beter ontwikkeld worden.
We zijn al een paar keer op een van de farmcamps boerderijen geweest met onze kinderen. Ze vinden het super leuk op de boerderij. Jammer is wel dat de tenten, vooral in de zomervakantie, erg duur zijn.
Vorig jaar een paar boekingsproblemen gehad. Wel direct opgelost na dat ik een mail gestuurd had. Nu verliep de boeking vlekkeloos.
ervaring is een groot woord, ik heb online een tent geboekt en een bevestiging gekregen.
Vlot en overzichtelijk om te vergelijken en te boeken.
Makkelijk in gebruik. Er ging wat mis bij de betaling, mijn fout. Toen ik terug klikte kon ik mijn ingevoerde gegevens niet terug vinden. Boeking opnieuw ingevoerd, betaald en oké. Bevestigingsmailtje ontvangen, wat prettig was aangezien ik daardoor gelijk wist dat de boeking die misgelopen was niet was doorgevoerd naar Farmcamps zelf.
Tijdens het uitzoeken van de voor ons meest geschikte vakantie, stond de klantendienst me zeer vriendelijk en vooral snel te woord via de chatfunctie op Facebook. Ook toen er tijdens het betalingsproces een praktisch probleempje op dook, was er al snel een oplossing. Het ontbreken van de kortingscode bij het reserveren was geen probleem, de korting is al bij voorbaat verrekend in mijn eindtotaal. Voor ons de 2de maal dat we boeken bij Farmcamps en tot hier toe alleen maar lof!
Ik heb helaas nog geen bevestiging gekregen van mijn boeking, welke reeds 3 weken geleden gemaakt is?
Mijn zoon amuseert zich te pletter en voor mij en mijn man is het heel ontspannend. Effe enkele dagen geen schermen, frisse lucht, verandering van omgeving, wandelingetjes, de geluiden van de dieren en natuur s nachts. (Als ik het was, ik zou wel iets extra doen voor mensen die voor de 5de, 10de keer boeken. Een bedankmailtje of een kleinigheidje bij aankomst in de tent of zo)
Boeking was snel gemaakt. Overzichtelijke site waarop je snel ziet wat de mogelijkheden en kosten zijn.
zie hierboven, is wel prijzig....
Informatie makkelijk en overzichtelijk. Boeking was appeltje eitje.
Overzichtelijk, duidelijk. Op de mobiele telefoon duurde het heel lang om de tenten te openen.
Telefonisch lukte het niet om de boekings-dienst te bereiken. Per mail heb ik zeer snel en vlot een antwoord op mijn vragen gekregen.