De code van mijn vroegboekkorting werkte niet (meer), omdat ik de reservering had onderbroken. Keurig door de medewerkers van Farmcamp opgelost en binnen een paar dagen stond de 50,- op mijn rekening. Heel fijn.
Ik twijfelde of mijn boeking voor een weekeindje met mijn 5 kleinkinderen goed was gegaan. Heb gebeld en de boeking werd meteen in orde gemaakt. Op mijn vraag of ik (voor mijn kleinkinderen) een folder kon krijgen om een uitnodiging te maken voor ons weekeindje uit kreeg ik meteen stickers, sleutelhangers en foldertjes toegestuurd. Dat vind ik erg klantvriendelijk.
Duidelijke en overzicht website met boekingsproces. Alle opties staan duidelijk vermeld net zoals de basisprijs met eventuele opties
Ik vroeg of ik mijn korting en de korting van een vorige vakantie mocht combineren voor een nieuwe vakantie. Ja!! Super toch?! Wordt gewaardeerd..
Ik wilde iets zoeken voor de zomervakantie. Heel fijn dat ik alles kon aangeven wat ik wilde en dat er dan de beschikbare plekjes te voorschijn komen.
Eerst via de website meerdere malen ingeschreven voor de nieuwsbrief om 25 euro korting te krijgen op de reservering maar helaas nooit een mail ontvangen en dus geen korting. Ook na de reservering geen mail ontvangen ter bevestiging wat ik ook erg jammer vind. Je wilt toch even wat zwart op wit hebben als je al een betaling hebt gedaan. En de mail voor een beoordeling ontvang ik dan weer wel, terwijl ik liever de andere twee mails had gezien. Het boeken via de website was verder prima, en bij de klantenservice met een verzoek voor de boeking werd ik erg goed geholpen. Als je dus alleen naar het boeken en de website (waar deze beoordeling voor is) kijkt zou ik het niet aanbevelen. Maar ik ga er daarentegen wel vanuit dat we super leuke dagen zullen hebben!!
Goede service, snel en deskundig beantwoording bij vragen en er wordt ook meegedacht en dat is heel fijn. Ook is mijn ervaring( dit is onze tweede keer) dat het voelt als of de mensen die je mailt je kennen-:)
mijn eerste ervaring een paar jaar geleden was heel erg fijn, we waren met onze kleinzoon, nu gaan we met twee kleinkinderen genieten van de natuur en nu ook de zee erbij, heerlijk wij verheugen ons.
Heerlijke vakantie waarin er word genoten en nog wat word geleerd van het boerenleven!
Ze reageren snel en ze regelen het meteen voor je.
Telefonisch contact gehad over een boeking van meerdere tenten tegelijk. De service is vriendelijk en persoonlijk en de medewerkers kennen de locaties en kunnen dus tips geven over welke boerderij het best bij onze voorkeur past!
De website is af en toe wat omslachtig. Wij hadden een kortingcode ontvangen via de mail. Bij het boeken deze code ingevoerd, maar het betalingsscherm opende niet goed. Daarna opnieuw de boeking gedaan, maar de kortingcode kon je niet opnieuw invoeren, terwijl wij er dus geen gebruik van hebben gemaakt.
Duidelijk, aantrekkelijk nu al zin om op vakantie te gaan
Alles is vlot verlopen
Mooie vormgeving, handige zoekfunctie met alle nuttige informatie die je nodig hebt.
Prettig gesprek, denken goed mee, vriendelijk.
Top organisatie. Met de boeking ging iets niet goed maar dit werd direct opgelost.
Prima klantenservice die serieus de tijd neemt! Ze helpen je graag naar een leuke vakantie plaats te gaan en omdat wij met 2 families gaan, zetten ze onze plaatsen naast elkaar!
Het concept van Farm Camps is super, de huisstijl van de website ook, heel fris en uitnodigend. Maaaar, de mobiele site is een ramp, je kan nauwelijks foto's laden (de foto's van de accommodaties bijv) op je mobiel, er gaat met filteren/selectie maken steeds wat verkeerd en boeken is eigenlijk gewoon niet mogelijk vanaf je mobiel. Een gemiste kans. Ligt niet aan mijn mobiel, bij mijn man lukte het mobiel ook niet en bij vrienden ook niet. Veel ergernis. Uiteindelijk laptop gepakt, toen lukte het wel. Een ander minpunt vind ik dat heeeel veel dingen waarmee geadverteerd wordt (zoals bijv pony's borstelen, dieren voeren), uiteindelijk betaalde extra's blijken te zijn, die je los bij moet boeken. Kost niet veel, maar als je nadrukkelijk adverteert met meehelpen met de boer etc, vind ik het raar dat zulke activiteiten dan uiteindelijk los bij geboekt en betaald moeten worden. Ik hoop dat onze week onwijs leuk wordt, en zo ja bevelen we ook zeker alsnog aan, maar ik vind dit al met al wel een ietwat valse start.
denken mee super attent snel geregeld
Lekker op vakantie met je kleinkind die zo gek op dieren is.
Duidelijke website, makkelijk boekingsproces. Contact met klantenservice bij vorige boekingen ook dik in orde.
Zoals de voorgaande jaren, een zeer makkelijke en leuke site om een keuze snel te maken en met voorpret naar de vakantie toe te werken. Ho(o)i Ho(o)i