communicatie kon duidelijker en efficiënter...maar ik ben ook al 71 jaar!
Heerlijk lang weekend met ons kleinkind gehad bij Farmcamps. Veel te doen
Ruime keuze en vlotte online reservering
De website is helder en duidelijk, met veel foto's. Extra's bijboeken kan al van tevoren en ging ook heel makkelijk.
Duidelijke info, voldoende opties kunnen aanvinken bij keuze maken. Veel foto’s, mooi design.
Nadat ik op mijn telefoon had gekeken naar een vakantie bij farm camps, wilde ik dat via de pc afmaken. Echter werkte het op de pc anders en kreeg ik de data niet goed in het proces. Toen ik daar achter kwam heb ik de klantenservice gebeld hoe ik dat voor elkaar kon krijgen, de mevrouw die ik sprak was zeer vriendelijk en heeft samen met mij de hele bestelling er telefonisch ingezet. Binnen 10 minuten had ik de bevestiging al op de mail! Ik ben fan! :)
Overzichtelijke site en makkelijk alles te bekijken en kiezen.
Met meerdere apparaten de site geprobeerd en op bepaalde punten laadt hij niet.
Ben nog niet op vakantie geweest dus kan niet oordelen. Meestal vragen ze om een revieuw nadat je er bent geweest ?
Eerder in 2017 een vakantie via Farmcamps gedaan en nu voor 2020 weer geboekt! Echt geweldig voor de kinderen!
Tot nu lijkt alles heel erg ok.
Na 3 keer met farmcamps op vakantie zijn geweest, zijn de kinderen het nog lang niet beu!!! Ze willen weer op vakantie naar de boer, dus maar weer een nieuwe vakantie geboekt voor de zomer. Zegt genoeg toch!
Goede en snelle service, top!
Een duidelijke site met meteen een goed overzicht van de eventuele extra kosten.
minpuntje, wanneer je met bancontact betaalt moet je gelijk het volledige bedrag betalen. Met mastercard zou er eerst 50% betaald worden en de rest op een uiterlijke periode voor vertrek.
Alles verloopt heel vlotjes, is heel duidelijk, je komt niet voor verrassingen te staan en je ontvangt onmiddellijk antwoord. Wat een vlotte communicatie! Wij vroegen om in de tent naast onze vrienden te mogen verblijven en kregen meteen antwoord dat dat in orde was. Super!
Afgelopen zomer hebben we een fantastische vakantie op de bosrand gehad voor volgend jaar Al weer geboekt bij de bosrand
Zalig! Kinderen zijn lekker de hele dag buiten bezig met de dieren en elkaar. Weer in de lodgetent geslapen, blijft toch favoriet! We zijn 7/8 jaar geleden voor het eerst bij een farmcamps geweest en hebben vervolgens iedere keer een andere boerderij bezocht. Tot we 5 jaar geleden bij De Smulhoeve kwamen, sindsdien willen ze niet anders meer; en wij stiekem ook niet.... Leuke omgeving om uitstapjes te maken, maar ook zalig om niets te doen en te genieten!
Nette service
Alles werd heel snel geregeld en opgelost. Heel vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon.
Ik heb aantal vragen gesteld bij de reservering en sindsdien daar geen reactie of bevestiging van gekregen. Ik zou het fijn vinden om contact ge krijgen. Alvast bedankt!
Het boeken van de vakantie zelf zou nog wat soepeler kunnen. Kleine puntjes: wisselen tussen vakanties, of het inzichtelijk krijgen van de kosten --> op de site staat de vakantie bij de 'beschikbare vakanties' voor een ander bedrag dan het daadwerkelijk te betalen bedrag, terwijl je wel al alle gegevens bij de filters 'juist' hebt ingevuld.