Wij kregen deze mail na dat we geboekt hadden. Maar we gaan over 2 weken pas naar farmcamps. Dus er valt op dit moment nog niet veel te beoordelen. Omdat we inmiddels een herinnering kregen heb ik nu gereageerd. Gericht op de website liep mijn man vaak vast. Hij gaf aan dat het een onduidelijke site is om door te kijken maar ook tijdens heb boeken waren en wat punten onduidelijk. Misschien dat u daar nogmaals naar kunt kijken
Hele mooie verblijven op super locaties. Alles goed geregeld. Wat wil je nog meer?
Heerlijk, ontspannen, veel vrijheid, veel speelmogelijkheden, ontzettend gastvrij, leerzaam, kindvriendelijk. Boer Huibert en boerin Annet hebben een mooi bedrijf en hebben veel respect en liefde voor hun dieren. Mooi om te zien dat ze dit bedrijf met zoveel passie runnen. Ze hebben ons echt meegenomen en betrokken en doen dit met plezier. Ons zoontje vond het allemaal prachtig en ze weten goed hoe ze met de kinderen om moeten gaan, ze zijn behulpzaam en proberen er alles aan te doen om je een topvakantie te laten beleven. Het ontbijt is een aanrader! Bedankt voor een geweldig weekend weg, we komen heel graag nog eens terug.
Ik ben heel vriendelijk, snel en accuraat geholpen
Eeg vriendelijk te woord gestaan door Lieke kijk er naar uit om naar Kost verloren af te reizen
Het boeken ging makkelijk en zonder problemen. Leuk de smsjes en de mails dat het bijna zover is, incl handige paklijstjes!!
website is duidelijk en overzichtelijk.
Heel behulpzaam bij telefonisch contact, goede opvolging.
Voor het eerst geboekt, Leuk om uit te zoeken waar we gaan verblijven. Overzichtelijk site en duidelijke informatie over wat je kunt verwachten.
We hebben voor de 3e keer telefonisch geboekt bij Farm Camps en zoals verwacht weer vriendelijk te woord gestaan door de enthousiaste dames. Ze zoeken graag nog informatie voor je uit en geen vraag is ze teveel!!
Zie boven
Ik vond het plezierig en makkelijk zoeken met duidelijk de verschillen per tent, waardoor wij een goede keuze konden maken.
Alles was top geregeld. Vanaf het boeken ging het vlekkeloos. De tent was nog beter uitgerust dan op de inventarislijst te zien was. Het scheelt veel gesjouw en voorbereiding om in een kant-en-klare luxe safaritent te logeren. Helemaal voor een lang weekend. Het plekje was top. Genoeg te doen voor de kids. Ze konden zichzelf prima vermaken. Dus wij hadden ook rust. We gaan zeker nog eens!
kleinschalig en veel te doen voor kids
Het was een super leuke week op de boerderij. Er is veel te doen met veel verschillende dieren. De boer en boerin stonden altijd voor ons klaar.
Overzichtelijke site. Duidelijk wat je krijgt een wat het kost. Prettig proces zonder verrassingen. Goed geholpen door de klantenservice.
Fijne boer en boerin, prachtige omgeving en tent! We hebben een fantastische week gehad! Onze jongens hebben zich super vermaakt met de skelters, de waterspeeltuin, de speeltoestellen en de dieren.
Goede en snelle communicatie en aardige medewerkers. echt een 10
Goede website en een zeer goede service.
Heel goed!
Prettige klantenservice die snel en correct reageert. Ik kon niet vinden waar ik achteraf mijn korting vanuit de nieuwsbrief kon invullen, wellicht dat dat duidelijker gemaakt kan worden. Maar zoals gezegd keurig opgepakt door de klantenservice.
Farmcamps doet echt zijn best om met je mee te denken.
Wij hadden vakantie geboekt en betaald maar vergeten om de korting code toe te passen. Dir is later nog geregeld. Top
Het wordt voor ons de eerste keer dat wij op vakantie gaan en nog wel op boerderij vakantie in een ‘tent’. Vanwege beperkte mobiliteit was t lastig te bepalen welk gebied het meest handig zou zijn. Vanwege het grote aanbod zag ik door de bomen het bos biet meer. Ik werd zeer vriendelijk geholpen, ik kreeg uitgebreid uitleg over het aanbod en goed geholpen in t kunnen bepalen van de meest geschikte locatie. Zelfs het OV werd uitgebreid besproken en online mee gekeken en gedacht. Door deze warme manier van service verlenen en de helderen uitleg op een vriendelijke, duidelijke en vooral neutrale wijze maakte mij erg enthousiast en het mogelijk om de knoop door te hakken. Nu nog de praktijk ervaren, maar ik denk al te weten dat wij volgend jaar zullen terugkomen🤗