Het boekingsproces werkt prima. Wij hebben het proces volledig op onze telefoon gedaan. De website is netjes ingericht voor een telefoon. Wat we wel misten is iets meer informatie over de boerderij tijdens het "zoek en boek" proces. Je moet eerst op de naam van een boerderij klikken om meer informatie te krijgen. Misschien handig om een aantal extra steekwoorden te plaatsen van de extra faciliteiten van een boerderij (bijv. speelschuur, speelweide, zwemgelegenheid etc.). Verder een prima ervaring.
Geen problemen, vlot doorzoekbare website, alles werkt zoals het hoort.
Zin om naar de boerderij te gaan - kon alleen niet makkelijk last minutes vinden. Maar uiteindelijk via datum selectie wel beschikbare tent gevonden.
Gemakkelijk boeken, veel info op website.
Alle nodige informatie is makkelijk te vinden; boeken gaat ook eenvoudig. Jammer dat er geen last-minute aanbiedingen zijn.
Gied overzichtelijk terijn veel te doen voor de kinderen. Aardige mensen boer en boerin.
3 weken voor de datum aangevraagd, en gelukkig was er plaats voor een weekend reservering in het hoogseizoen.
....
Onze kleinzoon vind dit DE vakantie een mooiere bestaat niet voor hem
Het is overzichtelijk en duidelijk.
Ik was vergeten om tijdens de boeking mijn kortingscode in te voeren. Ik heb hier toen over gemaild en kreeg heel snel een reactie terug dat ze het bedrag van de kortingscode over zouden maken op mijn rekening (wat ik inmiddels ook heb ontvangen). De communicatie was ook erg vriendelijk en netjes.
Als je flexibel bent qua datum en locatie is de site niet heel overzichtelijk, maar verder is hij prima. Plattegronden van de tenten zou handig zijn en bij sommige meer/duidelijker foto's.
Ik heb geen wachtword ingevuld en nu kan ik mijn pagina niet openen.
Alles is zo leuk, keurig en goed geregeld, Echt een aanrader!
Weekendje weg gewonnen van Campina. Contact via mail etc. Ging allemaal vrij vlot en heel vriendelijk. Heb echt zin in ons weekendje weg, onze eerste keer via farmcamps
gezellig om een boeking te maken!
Was vergeten bij de boeking de kortingscode in te voeren. Betaling was al voldaan. Contact gehad, en alles is netjes opgelost!
Erg fijne en snelle service.. heel blij mee!
Wij hebben een aantal nachten geslapen op FarmCamps Op Flakkee. Een erg leuke ervaring voor ons (gezin met kindje van 2,5 jaar). Gelukkig hadden wij mooi droog weer, en konden wij heerlijk rond op de farm.
Op de site van Farmcamps kon ik alle informatie vinden, vrij snel, over wat ik wilde weten voor ik ging boeken. Het boeken zelf gaat snel via een eenduidig proces en je krijgt een duidelijk en eerlijk overzicht van de kosten. Na het boeken krijg je via mail en sms informatie en updates over je vakantie, handig en leuk. Wat nog voor verbetering vatbaar is (voor de vijf sterren ) 1. De site is gedateerd voor mobiel/tablet, soms staat er ook oude content op 2. Het zou prettig zijn als in de bevestigingsmail en/of sms het adres van de geboekte camping staat. Dat moest ik apart opzoeken, was handig geweest om dat in het overzichtje erbij te hebben.
Erg mooie plek, leuk speelbos.
Leuke vakantie ideaal voor met kinderen amuseren hun de hele dag en ouders kunnen meedoen of genieten van rust
Contact met de klantenservice was prima, klantvriendelijk en aardig!
Is reeds de tweede keer dat we hier gaan. Supervriendelijke mensen, alles netjes verzorgd en ideaal voor de kinderen.
Telefonisch een boeking gedaan en de betreffende collega heeft me goed en vriendelijke geholpen duidelijke uitleg van alles gegeven. De gehele reservering heeft alles bij elkaar ong 15 min geduurd en de nota werd duidelijk uitgelegd.