Ruime keuze, duidelijk overzicht van wat je per Farm kan verwachten!
Super leuk gehad het was weer geweldig bij de Smulhoeve! In oktober gaan we weer!!!
Kon snel boeken
Top!!
Klantenservice en verblijf zijn goed verzorgd. De kinderen genieten. Goed concept
Ik zou een betere keuze kunnen maken tussen de verschillende boerderijen, omdat de beschrijvingen universeel zijn. Liever zou ik een persoonlijke touch zien zodat ik beter kan inschatten wat bij ons past.
Onze eerste indruk van de website is overzichtelijk en makkelijk in het gebruik. De mogelijke data, de prijzen voor alles onderdelen! Allemaal duidelijk vermeld. Kan alleen over de website oordelen, want onze vakantie moet nog plaatsvinden!
Heel mooie tent, leuke speeltuin. Geen wifi bereik in de tent
Ik heb een telefonische reservering gedaan, de medewerkster was erg vriendelijk en dacht mee aan een oplossing. Super tevreden, top!
Alles ging perfect
Het was een heerlijke ervaring! Sentine en Kevin zijn echt geweldig gastvrij en behulpzaam! Ik ken Walcheren omdat ik er een tijd gewoond heb maar ben al een poos verhuisd. Deze hele ervaring bij Camping Oranjepolder maakte dat ik eigenlijk wel heel veel langer zou willen blijven, en dan in de Barntent, die ik gehuurd had. In een woord Perfect. Helemaal in combinatie met Sentine en Kevin. Heel erg bedankt voor de heerlijke week en zeker tot ziens!
We gaan al 4 jaar op vakantie bij Farmcamps. Elk jaar weer prima. Goede tenten, fijne ontvangst en veel vrijheid en activiteiten voor de kinderen.
wat valt er te beoordelen? We hebben alleen nog maar online geboekt. Niemand gesproken alleen via de website geboekt. beetje raar om na 1 week zo een stalkmail eruit te gooien. (volgens mij was dit de tweede mail) zou ons u aanbevelen? geen idee. maar die keuze is er niet.
Mooi verzorgd tentenveld en prachtige accomodaties, super vriendelijke gastheer en -vrouw met hart voor hun landbouwbedrijf en hun gasten. Zeer leuk contact met de kinderen die te gast zijn: overal waar ze kunnen mogen ze helpen, van jongvee voeren tot melken! Daarnaast ook enkele leuke activiteiten zoals koekjes bakken en kampvuur met marshmellows roosteren. Gecombineerd met het lekkere zonnetje hebben we het hele weekend genoten!
wij hebben onze vakantie geboekt bij farmcamps. duidelijke website, vrolijke informatie met foto's, snelle reacties op vragen die we nog hadden aangaande onze persoonlijke situatie.
Wij zijn nu voor de derde keer naar een boerderij geweest van farmcamps enger blijft mooi op het platteland te zijn, kinderen voor de deur te zien spelen en met de boet bezig te zijn.
We hebben een prima weekend gehad. Alleen jammer dat de spellen kist in de tent niet helemaal compleet was
gezocht op de site en iets leuks gevonden, de boeking is prima verlopen. Ik vindt naar aanleiding van deze paar stappen een beoordeling wel wat snel (we moeten de vakantie immers nog meemaken).
T was weer genieten op de Farmcamp!
Zeer vrolijke boer en boerin. Mooi bedrijf. Lieve paardjes. Goede voorziening. Leuke omgeving. Helemaal top!
A
Duidelijke omschrijving op website en makkelijk boekingssyteem.
Onze zoon van bijna 14 jaar heeft genoten van de open luchtmachtdagen en onze dochter van 3 vond het heerlijk in en om de boerderij. De boerin heeft zonder enige moeite een koemelkvrij ontbijtje geregeld ivm allergie. En dat we een koemelkvrij ijsje konden maken was ook superleuk! Dat maken we niet veel mee. De boerin denkt in oplossingen en zorgde ervoor dat we allemaal konden doen waar we zin in hadden. Een aanrader, we komen zeker nog eens terug (-: