Pluspunten

Goede kwaliteit tenten plus inhoud! Mooi plekken! Boerderijen goed uitgezocht.

Evt boekingen mogelijk op datum wanneer men wilt. Aankomst/vertrek.

Pluspunten

Farmcamps heeft een mooie en duidelijke website. Met veel informatie! Boeken gaat snel en er is direct een bevestiging.

Pluspunten

Makkelijk te boeken, ruime keuze, leuk voor kinderen.

De contactgegevens van de desbetreffende boer ontbreken op de website. Het zou handig zijn als dit vermeld wordt.

Pluspunten

Leuke duidelijke kleurrijke site, makkelijk met boeken!!!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Allemaal aantrekkelijke bestemmingen en snel te bepalen wat je voor en tegens zijn van boerderijen.

Op de mobiele versie van de site kun je filteren op leeftijdsdoelgroep voor de kids, die functie zag ik niet terug bij het boeken via de computer. We maakten een selectie van onze favorieten maar konden deze niet eenvoudig bij elkaar op n rij krijgen. Misschien een favorieten functie toevoegen?

Pluspunten

je wordt gewoon blij met wat je leest. goede en makkelijke site. we hebben er al zin in!

ik zat te zoeken naar het hemelvaart weekend en zag dat alles vol zat als je selecteer op de datums, maar als je zoekt op vakantie/feestdagen zie dat er toch mogelijkheden zijn. ik was al bijna afgehaakt. wellicht kan je hier wat mee

Pluspunten

Ontzettend leuke vakantie voor met de kids

Dat je gelijk bij de boeking het hele bedrag moet betalen.., waarom niet zoveel dagen voor vertrek. Is hij de zomervakantie ect ook. Dat er extra kosten bijkomen voor te betalen met creditcard. Vind het niet netjes dat dit doorberekend word aan de klant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk aanbod

Mensen hebben vaak tijd in het weekend om te boeken. Maar klantenservice van farmcamps is niet bereikbaar in weekend! Ik wilde dan rechtstreeks mijn vraag aan de camping stellen. Maar op de site is daar niet een link of telefoonnummer voor.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke website luxe en boerderijleven worden gecombineerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vrolijke website

ik zou het prettig vinden dat als ik voor een boerderij heb gekozen en zie bij accommodaties welke er nog zijn even kan spieken in een klein schermpje hoe deze er ook alweer uitzien. Net als bijv bij hotel.com snel een foto van de kamer

Pluspunten

Vriendelijkheid, service minded, degelijke website

een instructie sturen per mail wat je moet doen als je wil reserveren die getoetst is aan een gebruiker van de website

Pluspunten

Goede service, vlotte afhandeling!

Pluspunten

Snelle en behulpzame reacties via mail, duidelijke taal en genoeg informatie

Pluspunten

Website is visueel heel aantrekkelijk, met veel foto's van de campings en boerderijen erbij en ook veel informatie

in zoekfunctie kunnen differentiëren naar meer geschikt voor oudere of jongere kinderen?

Pluspunten

Duidelijke website, werkt prettiger dan de meeste vakantie-sites.

Pluspunten

we hebben nog geen verblijf gehad op Farmcamps, maar wel geboekt voor komende zomer. Het lijkt ons erg leuk. Ik had wat vragen gesteld per mail, deze werden snel en vriendelijk beantwoord.

Het lijkt me handig als je bijv. een periode in kan vullen dat je op vakantie wilt en dat er dan zichtbaar is welke Farmcamps nog plek hebben. Volgens mij is dit niet mogelijk.

Pluspunten

Prima service. Erg vriendelijk geholpen.

Pluspunten

In 2018 een heerlijke midweek gehad in zeeuwsvlaanderen De Kamperhoek . geen poespas gewoon simpel genieten ,positieve organisatie

site kan gebruiks vriendelijker

Pluspunten

Duidelijke uitleg van de verschillende bedrijven waar je kunt kamperen.

Aanmelding voor nieuwsbrief en de daarbij horende korting werkt niet. Daardoor geen gebruik kunnen maken van 25 euro korting.

Pluspunten

Duidelijke site

Pluspunten

Ontzettend vriendelijk geholpen door de klantenservice. Geen enkele vraag was te gek. Erg behulpzaam en ook snel.

14 Kerkstraat

Bussum 1404HH