Pluspunten

Klantenservice gebeld met een vraag. Heel vriendelijk en servicegericht te woord gestaan.

Pluspunten

Goed georganiseerd en duidelijk in communicatie.

Er zit best veel verschil tussen de boerderijen en betrokkenheid van de boeren. Ik zou dat beter in kaart brengen en een puntensysteem instellen en hier ook de prijzen op baseren. Boebadoe is een ware 10 waard maar als je de boerderij in Zeeland (B) hiermee vergelijkt kom ik slechts op een 8.

Pluspunten

Vier sterren

Doe zo verder

Pluspunten

Duidelijke stem aan de telefoon. Logische begeleiding bij de bestelling van 2 +1 tent.

Het internationaal telefoonnummer noteren op jullie website.

Pluspunten

Zéér klantvriendelijk. Deze organisatie zet net dat stapje extra voor een tevreden klant.

Pluspunten

Heb telefonisch gereserveerd , was een heel fijn gesprek en alle wensen voldaan

Pluspunten

Na een misverstand tijdens de booking op de site, kregen wij vrij vlug een antwoord op onze vraag en een gepaste oplossing! Dit is een waardige service!

Pluspunten

Goede combi van vakantie-ingrediënten voor wie jonge kinderen heeft maar n hekel aan echt kamperen. Handig dat er n winkeltje is. Leuke activiteiten, leuk concept

Ik vind t redelijk prijzig. Een stenen looppaadje naar de badtrailer ( in geval van nat weer wel fijn)

Pluspunten

Zeer vriendelijk en enthousiast. Blijven vriendelijk ondanks mijn vele vragen. Reageren snel. Denken mee.

Van tevoren benoemen dat sommige dingen die op de website bij de vakantie lijken te horen, extra geld kosten (zoals konijn bij de tent en pony's pimpen). Verder vind ik het jammer dat je verplicht bent een linnenpakket en schoonmaak te nemen, zelfs bij een kort verblijf. Als het toch verplicht is, waarom wordt het dan apart op de factuur gezet?

Op site verlies je je selectie als je een boerderij hebt aangeklikt en dan weer terug wilt naar je overzicht.

Pluspunten

Welke boerderij je ook kiest: je weet wat je - zo ongeveer - kunt verwachten. Dat is wel zo fijn met kleine kinderen. De tenten zijn fijn, activiteiten altijd leuk, en het is fijn dat er met vaste aankomst- en vertrekdagen wordt gewerkt.

Ik zou het fijn vinden om op de site per boerderij ook een plattegrond te zien van de boerderij. Dan heb je meteen een idee hoever het bijv. lopen is naar sanitair o.i.d. Wat betreft sanitair is er trouwens wel een flink verschil tussen de boerderijen. Dat staat los van FarmCamps, maar draagt wel bij aan het kampeergenot (of niet dus).

Pluspunten

Goede website met duidelijke informatie over de boerderijen, helpt bij het kiezen. Goed geholpen door de klantenservice bij een extra te boeken onderdeel (VIP Pony week voor dochter), waardoor onze vakantie nu precies zo is zoals we wilden. We kunnen niet wachten om te gaan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gezellige teksten en leuke plaatjes. Veel vertier voor kinderen.

Pluspunten

Goed en makkelijk te boeken

Website beter toegankelijk via smartphone

Pluspunten

Prima website en snelle communicatie

Pluspunten

vriendelijk snelle reactie vlotte opvolging

Pluspunten

Ze bieden leuke vakanties aan.

Op de mobiel was het lastig scrollen van de ene maand naar de andere.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke reactie, goed meegedacht met mij als klant!

Meer aanbiedingen

Pluspunten

Snelle terugkoppeling per mail. Erg vriendelijke medewerkster aan de telefoon met veel informatie, nam de tijd om te helpen.

14 Kerkstraat

Bussum 1404HH