Pluspunten

heel plezierige telefoniste die veel informatie kon geven

telefoonnummer toevoegen van boerderijcamping; ik wilde iets vragen aan de boerderij en toen kreeg ik het hoofdkwartier aan de telefoon

Pluspunten

Fantastisch om met kinderen te kamperen bij de boer. Zeer servicegerichte organisatie

Prijs is aan de hoge kant

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers.

Pluspunten

Heel duidelijke, overzichtelijk site. Gemakkelijk te hanteren. De extra info (wat mee te nemen) is heel handig. Fijn dat je mails krijgt ter herinnering.

Je moet op voorhand ontbijt bestellen of activiteiten plannen maar als je dit nog nooit gedaan hebt weet je niet wat je allemaal kan doen dus moeilijk op voorhand te bepalen wat je wel of niet wil.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijke website, makkelijk boeken en direct een duidelijke indicatie van de kosten

Pluspunten

Farmcamps is top. Altijd goeie service en snelle reactie. De campings zijn ook altijd van goeie kwaliteit.

Een soort kortingssysteem/spaarsysteem voor klanten die vaak komen is wellicht een idee?

Pluspunten

Duidelijke website, mooi vormgegeven

Pluspunten

overzichtelijke site, makkelijk zoeken, ziet er vrolijk uit

het is niet eenvoudig om na de beschikbaarheid te hebben bekeken terug te gaan naar de boerderij die je aan het bekijken was.

Pluspunten

Duidelijke websote en boekigsprocedure

Pluspunten

Enthousiaste medewerkers die je snel op de juiste weg zetten bij een vraag.

Ik kan niet direct 1 bedenken!

Pluspunten

Overzichtelijke camping, allerlei dieren, speeltoestellen voldoende aanwezig, tenten prima, aardige boer/boerin.

Boerenontbijt was heel minimaal. Geld niet waard.

Pluspunten

Ik kreeg snel reactie op Mn mail

Het duurde lang voordat de kortingscode het deed. Later bleek dit niet te kunnen op een iPhone.

Pluspunten

Goede service en mooie,duidelijke website

Wij (opa en oma) gaan 13 aug. Ik zat al rond te kijken voor een fotograaf. Lijkt mij leuk om wat mooie sfeerfoto,s te laten maken op de boerderij (tip)

Pluspunten

Direct antwoord per mail Duidelijke website Leuke uitdagende teksten

Nvt

Pluspunten

Farmcamps heeft mooie, goed ingerichte tenten in een fijne omgeving waar de kinderen naar hartelust kunnen ravotten. Ook het contact met de boer en de boerin is altijd zeer fijn. Wij gaan zeker nog andere plaatsen bezoeken.

Het water in de douche/bad was niet zo goed op temperatuur te houden. Het plaatsen van mengkranen in plaats van 2 aparte kranen voor warm en koud water zou zeker een verbe****** zijn en zou ook zorgen voor minder waterverbruik.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Vorige week geboekt voor aankomend weekend. Ik heb een vraag over schaduw op de locatie, we hebben gemaild met wat ik dacht de locatie zelf te zijn. Werd ik door farmcamps zelf terug gebeld. Ik moest de boerin maar bellen, die nam niet op, de vm ingesproken afgelopen maandag. En nu weet ik nog niets. Ik heb de neiging om te annuleren. Want t gaat om mijn gezondheid.

Pluspunten

Heel snelle reactie. Heel vriendelijk. Heel behulpzaam. Probleem instant opgelost!

Pluspunten

Leuke heldere communicatie

Iets beter werkende mobiele site zou prettig zijn.

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!