Pluspunten

Duidelijke website, goede informatie incl. bijbehorende foto's en filmpjes. Klantenservice is goed bereikbaar, behulpzaam en attent. Wij hebben nu al een goed gevoel over onze vakantie!

Pluspunten

Overzichtelijke website en makkelijk te boeken

Dat er bij het boeken van bijvoorbeeld een 4 persoonstent wordt aangeven of er dan wel of geen ruimte is voor een baby (5e persoon) dat is onduidelijk.

Pluspunten

Goede persoonlijke aandacht, wordt enthousiast mee gedacht

spaarprogramma,

Pluspunten

Gaat altijd goed. Goede ervaring

Pluspunten

Zeer duidelijk informatie Boeking wordt zeer snel bevestigd en goedgekeurd Annulatie niet meer mogelijk zonder kosten maar voor aanpassing van de boeking was het bij ons geen probleem Zeer vriendelijke en snelle respons

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice, goed geholpen aan telefoon

Mogelijkheid website om tijdens boeken voordeelcode in te vullen

Pluspunten

Super duidelijk

Pluspunten

Snelle reactie.

Duidelijkere foto's per camping. Website overzichtelijker.

Pluspunten

Site is super duidelijk. Leuk dat er wat persoonlijks geschreven wordt over de boeren. Goede foto’s om een indruk te krijgen. Duidelijk vermeld wat je als extra bij kunt boeken. Na het boeken krijg je netjes en vlot een mail met daarin alle details

Pluspunten

Duidelijke communicatie, meedenkend en welwillend

Pluspunten

Duidelijk boekingsproces

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, dat geeft wat onzekerheid of het wel gelukt is

Pluspunten

Heel heldere en overzichtelijke website. Boeken ging heel makkelijk en bevestiging + alle informatie daarna per email was ook heel overzichtelijk allemaal. Ook fijn is de praktische en leuke extra informatie zoals wat je er allemaal kan doen op de boerderij en wat erin de buurt te doen is!

Wij hebben zelf nog nooit gekampeerd en nu geboekt begin mei. Ik vroeg me af in hoeverre dat koud is 's nachts en kon dat niet echt terugvinden. Heb de reviews van die periode gelezen en jullie gebeld, toen was het me duidelijk. Ook was ik benieuwd of er een waterkoker zou zijn en die informatie staat uiteindelijk op de inventarisatielijst die we na de boeking kregen, maar die lijst/informatie zou ik ook wel prettig vinden voordat je gaat boeken. Dan weet je precies waar je aan toe bent :-) Nu hebben wij direct bij de boeking een aantal dingen bijbesteld, maar voor mij is niet duidelijk of je dat eventueel ook ter plekke zou kunnen boeken? Misschien hier wat meer opheldering over geven?

Pluspunten

Super snel geregeld!

Pluspunten

Snelle reactie op een zeer vriendelijke manier! En er wordt meegedacht, heel fijn in onze situatie.

Voor nu nog geen aandachts of verbeterpunten.

Pluspunten

Makkelijke website

Pluspunten

we zullen toch eerst moeten komen om het te beoordelen. vriendelijke groet leo

?

Pluspunten

De kinderen waren vorig jaar erg enthousiast over Farmcamps. Website is aantrekkelijk.

Op de website is niet altijd duidelijk bij welke Farmcamps je bent.

Pluspunten

Leuke website, mooie foto's, service lijkt me ok. Ik kan pas een volledig oordeel geven ná onze vakantie.

Het stukje 'tenten vergelijken' zou beter kunnen, bijvoorbeeld door verschillende tenten aan te klikken en ze dan naast elkaar te zien.

Pluspunten

Heel snelle en erg klantvriendelijke reacties. We hadden enkele vragen en werden meteen door erg vriendelijke medewerkers opgebeld. Hun enthousiasme was zo aanstekelijk dat we meteen geboekt hebben en ondertussen een heerlijke vakantie achter de rug hebben. Bij aankomst bleek ook meteen dat alle extra punten doorgegeven waren en alles was dus perfect in orde. Hartelijk dank Farmcamps! We tellen al af naar onze volgende vakantie!

Pluspunten

snelle service en zeer vriendelijk!!

Pluspunten

Klantenservice: zeer snel en goed antwoord. Echt heel goed.

Als je echt gaat boeken zie je pas wat er allemaal voor extra’s bij te boeken zijn zoals bijvoorbeeld een bakfiets, ontbijt. Misschien leuk om ook al eerder te melden.

Pluspunten

Heldere en duidelijke communicatie

Nu nog geen, wellicht na onze vakantie :).

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!