Pluspunten

Overzichtelijk, snelle reactie

Als je terug klikt worden niet altijd alle zoek-voorkeuren onthouden

Pluspunten

Vriendelijke en snelle service

Pluspunten

Duidelijke foto's, geeft een goede sfeerimpressie, duidelijke omschrijving wat er in de tenten aanwezigis

Bij het boeken ook nogmaals de omschrijving per tent, nu moet je eerst helemaal terug klikken of nogmaals openen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk

Pluspunten

goede service, mooie tenten, vriendelijke mensen, gastvrije boeren. heel leuk om daar op vakantie te gaan met kids.

Pluspunten

Duidelijk wat er wordt aangeboden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

- gemakkelijker vergelijken van beschikbare te boeken accomodaties. (en niet de algemene die bij alle farmcamps kunnen geboekt worden) - indien betalen niet lukt, gewoon kunnen teruggaan en opnieuw proberen

Pluspunten

Telefonisch zeer snel en goed geholpen bij het boeken van 2 verschillende Farmcamps waardoor er niet 2 keer reserveringskosten betaald hoeft te worden. Dit is wel zo als je via de site boekt.

Pluspunten

Vriendelijke, snelle communicatie. Handige website. Ziet er professioneel en uitnodigend uit.

Pluspunten

Aantrekkelijke website. Je krijgt er zin van om er eentje te boeken. Keuze uit verschillende vormen van het boerenbedrijf. Vele mogelijkheden in accomodaties.

Prijzen zijn toch niet helemaal wat er staat. Totaal komt er bijna Euro 100,- aan kosten bij en dat vind ik persoonlijk vervelend omdat het toch al behoorlijk aan de prijs is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ligging. Dicht bij zee. Zon zee vakantie gecombineerd met de boerderij.

Warm water of waterkoker. In safaritent. Om de afwas te doen.

Pluspunten

Goede informatie, vriendelijk en enthoudiaste medewerkers en toegankelijk

Vooral zo door blijven gaan

Pluspunten

Telefonisch contact na boeking was voortreffelijk.

Beter zichtbaar op website hoe en hoeveel beschikbare plaatsen. Nu werd er gelijk een voorstel gedaan.

Pluspunten

Goede en overzichtelijke site

Pluspunten

Alles is overzichtelijk, site, service etc

Pluspunten

duidelijke website met alle info erop

Pluspunten

Heb nu voor de tweede keer geboekt, echt super! Niks op aan te merken, alles duidelijk! Ga weer genieten met mijn kleinzoon!

Pluspunten

Ziet er professioneel uit. Kindvriendelijk zonder massaal te zijn (hoop ik)

Duidelijker aangeven of en hoe het mogelijk is om op een later tijdstip extra opties bij te boeken. Ik begrijp dat dit tot een week voor de geboekte vakantie kan. Maar of ik een BBQ of een bakfiets wil huren is afhankelijk van het weer en wat er precies in de omgeving te doen is. Dat soort dingen weet je pas als je daar bent.

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!