Pluspunten

Uitgebreiddd en duidelijke informatie, Makkelijke zoekfuncties, Mooie foto’s en Veel keuze in soorten boerderijen op de website. Als de vakantie wordt zoals beschreven, dan wordt het top!!

Pluspunten

duidelijk en overzichtelijk

geen

Pluspunten

Snelheid van antwoord Vriendelijkheid Duidelijkheid van de website

Ik kreeg een mail met een kortingscode voor vroegboekers maar kon deze niet ingeven tijdens het boekingsproces, daarom klantendienst geraadpleegd.

Pluspunten

overzichtelijke site. leuke specifieke bschrijvingen

Pluspunten

Heldere overzichtelijke informatie.

Pluspunten

Goede communicatie en erg klantvriendelijk. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Pluspunten

Super klant gericht!

Pluspunten

Overzichtelijke, gezellige en eenvoudige website. De extra's die te boeken zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ziet er allemaal verzorgd uit. Hebben er veel zin in.

Misschien nog wat meer uitleg voor nieuwe gasten wat kamperen bij de boer inhoud. Als tv, WiFi etc de eisen van de moderne tijd. Vermeld wat er is maar vooral ook wat er niet is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website en gebruikersreviews geven een aardige indruk

Het zou farmcamps sieren om direct de prijs incl reserveringskosten en overige standaard kosten te tonen, nu komt het eindbedrag bijna € 100,- duurder uit dan geadverteerd.

Pluspunten

duidelijke hulp via telefonisch contact en gemaakte afspraken zijn direct nagekomen!

Pluspunten

altijd goede service!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk en vlot boeken! Enthouiaste medereizigster. Als de reis even leuk is als de website kot sat helemaal goed :0)

Pluspunten

de website is duidelijk en geeft genoeg info, het personeel is vriendelijk en is via mail verkeer goed bereikbaar,

ik heb nog geen verbeterpunten kunnen bedenken dit is de 1ste keer dat ik via dit bedrijf boek.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We blijven genieten bij Boer Jan in Oudesluis Meerder keren per jaar, van 1 dag tot meerdere weken. Heerlijk

Ik vind het heel erg storend dat de vroegboekkorting maar op 1 boeking geldt. terwijl mijn beide boekingen in de vroegboek periode vallen. en ik na de eerste boeking voor dit jaar, een code toegestuurd kreeg, die ik vervolgens niet mag gebruiken. niet alleen storend maar eigenlijk meer dan dat. zal jullie nog steeds aanbevelen maar wel met de kanttekening om eerst goed te gaan rekenen om het zo voordelig mogelijk te doen. Want daar kan het allemaal best een beetje duidelijker.

Pluspunten

Snel antwoord op vragen. Tijdens het boeken. Duidelijk wat het verblijf en alle extra opties kosten. En welke opties er zijn om bij te boeken. Leuk concept van luxe tenten bij de boer. Veel te beleven.

Pluspunten

Vriendelijkheid Snelheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hoe en wat er is

Kijkje in en op de boerderij

Pluspunten

klantvriendelijk, superleuk voor kinderen, relaxed voor volwassenen

enquete rottig in te vullen,, pakt de cursor niet op

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke website

kan niet direct iets zeggen

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!