Pluspunten

Duidelijk te volgen booking op website

Betaling 2 x misgelopen wanneer ik wou betalen met Mastercard

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site

Pluspunten

Duidelijke website en erg klantvriendelijk aan de telefoon.

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke site met vergelijkmogelijkheid. Reserveren en betalen gaat gemakkelijk.

Pluspunten

Snelle en adequate dienstverlening

Pluspunten

Duidelijke site, zeer duidelijk formulier om te boeken

Pluspunten

Goede service en snelle reactie op mijn vragen

Pluspunten

Goeie sevice met boeken!!!

Kan ik nog niet zeggen

Pluspunten

Ben geen negatieve punten tegengekomen de afgelopen 5 jaar

Ga zo door

Pluspunten

Vlotte service, direct antwoord op vragen via mail

Pluspunten

Mooie website; keuze uit veel locaties; duidelijk weergegeven wat te verwachten mbt de accommodatie en activiteiten. Komt vriendelijk over; schept verwachtingen.

Niet duidelijk hoe bijvoorbeeld het boerenknechtdiploma te boeken/reserveren; of dat dit ter plekke kan worden geboekt. Vraag via de site werd niet beantwoord.

Pluspunten

vriendelijk, goede en duidelijk website, mooie foto's en filmpjes die een goed beeld geven van de boerderijen. Na boeking krijg je mailtjes over boeking en voorbereiding. Top geregeld. Wij hadden een jaar terug een zeer koude start op een van de boerderijen, tijdens de meivakantie. Het vroor en er stond storm. We waaien bijna letterlijk de tent uit. Zaten met sokken over onze handen, met een muts op, met meerdere lagen kleding en pyjama lagen we in bed. En nog blauwe lippen bij ons en de kinderen. Wij konden onze kinderen niet warm houden en ze huilden veel. Het was verschrikkelijk. Wij besloten onze vakantie te eindigen. Balen van het geld dachten wij, maar deze kou was niet gezond. Na telefonisch contact met de klantenservice is ons direct het aanbod gedaan om de vakantie in de zomervakantie in te halen. We mochten voor hetzelfde bedrag een boerderij kiezen. Echt geweldig! Wat een service. We hebben vervolgens in de zomervakantie een topvakantie met zon gehad! Zo dankbaar!

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

snelle reactie, goed geholpen

Pluspunten

overzichtelijk; informatie is makkelijk terug te vinden;

Pluspunten

Goede overzichtelijke site. Leuk geschreven. Enthousiasmerend!

Pluspunten

Erg leuk en goed uitgedacht concept, een gat in de markt! Daarbij veel fijne extra's oa de jumbo speelgoed kist en de extras die je kan bij boeken (overall, boerenontbijtje).

Wanneer je in het boekingsproces bent en je hebt van te voren nog niet gekeken wat het verschil is tussen de accommodaties, kun je dit niet terug vinden. Een 'i'-tje achter een accommodatie voorzien van wat tekst+ uitleg zou fijn zijn. Zodat je niet je zoekopdracht hoeft af te breken en sneller kan boeken!

Pluspunten

Overzichtelijke uitgebreide site, zodat de boeking vlotjes verloopt!

Pluspunten

makkelijk, snel en overzichtelijk!

niet

Pluspunten

De mogelijkheden van betaling iets duidelijker maken want ik dacht eerst dat er enkel met kredietkaart betaald kon worden...

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!