Pluspunten

Duidelijke site. Klantenservice heeft goed geholpen.

Pluspunten

Geen keuzemenu, maar gelijk iemand aan de lijn... top! Medewerksters was duidelijk, persoonlijk, vriendelijk. Meedenkend! Zo bleken we de enige boeking op een boerderij te zijn. Of we dat zo wilde laten of kosteloos wilde inboeken... wat een service!

geen

Pluspunten

Snelle afhandeling en reactie op vragen. Duidelijke info. Vriendelijke en klantgerichte service.

Ik vind het persoonlijk erg vervelend wanneer je eerst een hele rekensom moet gaan maken alvorens je aan t totaalbedrag van je verblijf uitkomt. Reserveringskosten, bedlinnen + opdekken van de bedden. Ik zou liever een inclusief prijs zien.

Pluspunten

Belden me snel terug over mijn vraag

Pluspunten

service gericht

Pluspunten

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, veel foto's, reviews mogelijk van klanten op de website Snel bevestiging + factuur ontvangen van ons verblijf

Pas bij het afrekenen, was het duidelijk dat er nog allerhande kosten bijkwamen (administratiekost, belasting)

Pluspunten

Duidelijk, overzichtelijk, ik word keurig terug gemaild als ik vragen heb. Niet opdringerig

Pluspunten

Mooie fotos. Veel informatie

Beschikbaarheid verzorgpony direct zichtbaar

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service

geen

Pluspunten

Overzichtelijke en duidelijke informatie op de website.

Pluspunten

Overzichtelijke site. Leuke foto's. Persoonlijke site door verhalen over eigenaren van de boeren bedrijven.

Aanbieden van annuleringsverzekering zou een pré zijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede duidelijke informatie op de website... mooie foto's van de verblijf accommodaties.

Pluspunten

FarmCamps is een bedrijf waar de klant nog Koning. Klantenservice is pro-actief. Snelle reactietijd van klantenservice. Verrassend vriendelijke klantenservice. Duidelijke overzichtelijke website. Geen verborgen letters etc. Fantastisch concept FarmCamps!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De site en de locaties zien er fris en verzorgd uit. Verder wil ik het eerst ervaren, heb er alle vertrouwen in dat we een geweldige vakantie zullen hebben.

De knop om verder te gaan ('volgende') was mij eerst niet opgevallen (onderaan in een bruin vakje). Bij de bed opmaak service heb ik €15,- op de factuur staan terwijl we met 2 volwassenen zijn en 1 kind van 2 jaar waar we zelf een babybedje voor meenemen. Ik heb niet kunnen ontdekken hoe ik dat kan wijzigen.

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke website, vriendelijke en meedenkende klantenservice.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed contact via de mail. Persoonlijk.

Website werkt absoluut niet goed. Paar keer geprobeerd te boeken, maar dat lukte steeds niet. Toen maar via de mail geboekt.

Pluspunten

Duidelijke website met goede informatie over de mogelijkheden van de verschillende deelnemers aan FarmCamps. Prima informatie bij het boeken voor een familiegroep.

Pluspunten

Snel gebeld nav opmerking in boekingsformulier, professioneel! Duidelijk boekingsproces

Pluspunten

Relaxed, aardige mensen, veel ruimte en vrijheid voor de kinderen.

Soms beetje chaotisch doordat er geschoven wordt met tijdstippen of activiteiten ("oh ging het toch door? Vanmorgen werd er gezegd dat de geplande activiteit naar morgen werd verschoven??? Veel mensen in verwarring....)

Pluspunten

Overzichtelijk

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!