Pluspunten

Snelle service, goede communicatie dmv. de online Chatbox! mooie handige website.

Ga zo door!

Pluspunten

Goed werkende site

Foto's of plattegrondje van waar de tentjes staan

Pluspunten

Goede en overzichtelijke site! Heel aantrekkelijk voorgesteld allemaal.

Pluspunten

Leuke website.

Pluspunten

Prima organisatie , mooie en ruime tenten.

Hopelijk meer gevarieerde Camps ( aan de kust).

Pluspunten

vriendelijk, veel te doen, kindvriendelijk

lodgetenten naar weiland staan niet gezellig voor gasten en de kinderen, het veld met tenten is dan leuker.

Pluspunten

snelle reactie op een vraag via de mail

jammer dat je niet 10 dagen vakantie kunt boeken in hoogseizoen

Pluspunten

helemaal te gek! hebben een topweekend gehad!

iets warmer water van de boiler in de lodge tent zou fijn zijn ivm kleine kinderen douchen

Pluspunten

Meedenken

Website biedt niet de mogelijkheid om 2 lodgetenten tegelijkertijd te boeken

Pluspunten

Leuke site. Duidelijk. Snelle service / reactie

Nvt

Pluspunten

Overzichtelijke site met veel informatie

Weet ik zo niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site met uitvoerige info

Pluspunten

Heel overzichtelijk en duidelijk. Ideale zoekopties waardoor er makkelijk te zoeken is op de belangrijke punten. Makkelijk opties bij te boeken en duidelijk prijzen. Achteraf ook duidelijk in te zien via het online account.

Geen (ja de prijs is niet goedkoop, maar het wel waard)

Pluspunten

Snelle klantenservice per mail. Leuk concept. Fijn dat je kunt selecteren op activiteiten en dieren.

Jammer dat er bijna nergens wifi beschikbaar is. En geen tv! Jammer dat je na het boeken alleen een bevestiging krijgt van de Ingenico betaalservice, soort van "kassabon" zonder enige opmaak. Het had leuker geweest om een "Hooi Hooi, leuk dat je komt logeren" bericht te krijgen van de camping waar je geboekt hebt. Ik vond op de website dat er een 'mijnfamcamps' is, gelukkig had ik het wachtwoord daarvoor onthouden, want daar werd ik niet over bericht. De paklijsten die ik daar vond hadden wellicht bij de welkomst mail gekund. De "wat moet je nog meenemen" lijst vond ik wel wat kinderachtig. Wellicht dat een tweede serieuzere pagina nog een goede toevoeging is. De Beoordelingen pagina van de boerderijen kan beter ingedeeld worden, met meer beoordelingen onder elkaar en niet op het "meer" knopje hoeven klikken. Eddy de alpaca is volgens de facebook site van Sonneclaer al enkele weken geleden overleden en staat nog steeds op jullie website vermeld. Ik zou graag meer en uitgebreidere/waarheidsgetrouwe foto's van iedere boerderij zien in plaats van foto's die bij verschillende boerderijen geplaatst zijn. Waarom is er niet van iedere boerderij een filmpje? Jammer dat je activiteiten al bij je boeking moet reserveren. Als het die ene stralende dag is tijdens een regenachtige week wil ik niet vastgelegd zitten aan een activiteit. Tevens aan de dure kant. Ik mis per boerderij een plattegrond zodat je kunt zien waar de tenten zijn en waar de speeltoestellen etc

Pluspunten

Duidelijk website, goede informatie, bij vragen snelle en persoonlijke reactie.

website op tablet android had last van dubbele info die over de vaste pagina heen liep. Dit was niet weg te klikken. Hinderlijk als je iets anders wilde bekijken. Het zou fijn zijn als bij de foto's van een boerderij ook een duidelijke foto zit die zicht geeft op de indeling van de velden zodat je beeld hebt waar je staat. Of een plattegrond.

Pluspunten

vriendelijke medewerkers die echt hun best doen om je te helpen.

prijsniveau is pittig

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!