Pluspunten

Farmcamps heeft een duidelijke website. Makkelijk iets op te zoeken over een bepaalde Farmcamp. Voldoende informatie om je vakantie te boeken.

Pluspunten

overzichtelijke site, veel foto' s van tenten en accommodatie zodat je een goed beed krijgt

duidelijker aangeven wanneer boederij ook (veel) plekken heeft voor caravans etc

Pluspunten

Goede service, vriendelijk. Meedenken met klant. Snel. Top!!!

Pluspunten

Vriendelijke behandeling Kennis van zaken Snelle afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ga al voor het derde jaar naar een farmcamp met mijn kleinkinderen , het is altijd fantastisch

Pluspunten

Het boeken van het weekend is prima gegaan, geen op of aanmerkingen hierover.

Pluspunten

Duidelijke website met veel en eerlijke recensies

Meer fotos van de omgeving

Pluspunten

Super klantvriendelijk, heel fijn en duidelijke communicatie, echt top!

De kosten voor de vakantie in de kindervakanties liggen wel hoog.

Pluspunten

hulpvaardig snelle reacties en acties makkelijk bereikbaar

dure vakanties in verhouding met andere aanbieders

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website. Handig om te kunnen specificeren op tenten, speeltoestellen, leeftijd van de kinderen etc. Duidelijk in het weergeven van het concept.

De extra opties die je bij kan boeken per stuk kunnen invullen. Bijvoorbeeld boeren bedden opmaak €5,- per persoon. Ik wil wel de bedden op laten maken van het tweepersoons bed maar niet de stapelbedden. Dit kan ik niet specificeren indien gewenst.

Pluspunten

- Duidelijke categoriën in het menu. - Beschrijving wat er in de omgeving is te doen. - Veel mogelijkheden voor termijn; kort weekend, lang weekend, Hemelvaartsweekend.

- Eventueel prijsindicatie als extra filtermogelijkheid. - bij 'kaart en route' mogelijkheid tot routeberekening bieden, zodat je direct afstand en reistijd ziet van thuis naar de boerderij.

Pluspunten

Persoonlijke reactie

Zoekfunctie moet nu steeds opnieuw worden opgegeven na bekijken van een locatie. Dat is onnodig veel gedoe. Beter zou zijn als de zoek criteria actief bleven ondanks heen en weer gaan tussen gevonden locaties

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

aanbod van locaties en accommodatie; informatie per locatie

erg volle site, komt daardoor onoverzichtelijk over; de verplicht bijkomende kosten bedragen ca. 25% extra t.o.v. de accommodatiekosten. Dat staat mijn inziens niet in verhouding. Daarnaast vind ik het niet correct om de verplichte bijkomende kosten pas te vermelden bij de een-na-laatste stap.

Pluspunten

Heldere omschrijving website, alle info beschikbaar die nodig is.

De 2e aanbetaling is onduidelijk. Krijg je een reminder hiervoor? Een factuur? De 1e is direct via Ideal te betalen, maar ik weet niet of ik het nu moet onthouden of niet, die 2e termijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen contact gehad enkel per mail geboekt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke website, veel foto's.

Als je teruggaat op de site, ben je al je zoekfilters kwijt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

?

?

Pluspunten

Zeer meedenkend en persoonlijke benadering. Erg vriendelijk.

Sneller reageren zodat bepaalde acco's nog bsb blijven of klanten niet verder gaan shoppen

Pluspunten

Mooie foto's en heldere teksten.

Plaats per boerderij ook daadwerkelijk de foto's van de tenten van de betreffende boerderij.

Pluspunten

Leuke en duidelijke site. Snel boeken en afhandelen mogelijk.

Eventuele opties nog later bij te boeken of zitten deze automatisch bij de boeking en moet daar dus ook automatisch voor worden betaald?

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!