Pluspunten

Netter und Ausführlicher Service, Hilfsbereit und vor allem auch auf Deutsch geantwortet. Gerne wieder

Ja ne karte von den Niederlande mit allen Bauernhöfen zum anklicken, damit man gleich sieht welche in der liebigsecke von einem liegen und nicht mühselig suchen muss

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik kan er nog niet veel over zeggen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website.

Pluspunten

Oordeel over de klanten service. Geboekt via de website. Automatisch mailtjes terug gekregen dat de boeking bevestigd is. Dus dat werkt goed :-) dag later dat het goed is gekeurd, betaling ontvangen en dus definitief is. Totaal oordeel goed :-)

Vragen om een oordeel over de klanten service als ik geboekt heb via de site. Boeken mailtjes klaar. Tja wat moet je daar van vinden... ok genegeerd. En dan binnen 5 dagen gewoon nog een herinnering sturen ;-)

Pluspunten

Vergeten te vermelden bij boeking dat we geen varkensvlees eten. Na de boeking een berichtje gestuurd, waarna meteen volgende dag bevestiging gekregen dat geregeld zou worden.

Nog geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk concept, handig selectie van lokatie voorkeur

Extra kosten niet zichtbaar bij keuze

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk verhaal

weet ik niet

Pluspunten

Zeer vriendelijke telefoniste aan de lijn gehad. Alles was duidelijk. Kreeg meteen een bevestiging van de reservering. Op de website staat ook alles duidelijk aangegeven daaromzoekt het ook makkelijk.

De gebruikersvoorwaarden beperken van KiyOh. Voordat je dit gelezen heb zijn de 30 seconden allang voorbij voor je aan de enquete begint

Pluspunten

Goede klantenservice, reagerenvlot en oplossing gericht,

Pluspunten

gezellige en duidelijke website

Pluspunten

Makkelijk, duidelijk, goed overzicht. Leuk de herinneringen die je krijgt hoeveel dagen nog te gaan voor de vakantie ingaat.

geen

Pluspunten

Wij zijn vorig jaar naar Breehees geweest en daar waren we heel tevreden over. De tent en de inrichting en vooral de activiteiten voor de kleinkinderen beoordelen wij als heel positief. Dit jaar gaan we naar Fleur Stables met de kleinkinderen. De kinderen zijn gek op paarden, wij hopen dat ze ook daar weer zullen genieten.

De kosten zijn wel hoog en we misten onze korting van € 50, ondanks dat we voor de tweede keer komen. was mooi geweest als dat automatisch zou worden aangegeven en verrekend. Het gaat maar om € 50, maar het is een gebaar.

Pluspunten

Heel erg service- en klantgericht. Meerdere malen contact opgenomen en altijd zeer tevreden te woord gestaan. Afspraken worden altijd nagekomen.

n.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Boeken was makkelijk

Op de site waren weinig fotos te zien van bijv de verschillen tussen een lodgetent en safaritent.

Pluspunten

We hadden een prijs gewonnen die eigenlijk niet tijdens feestdagen mochtnworden ingewisseld maar de uitermate vriendelijke dame heeft het toch gehonoreerd omdat we vaker waren geweest en alles is geweldig goed geregeld!

Geen!

Pluspunten

Top overzichtelijk

Pluspunten

Snel, meedenkend, vriendelijk

Hou deze energie vast

Pluspunten

duidelijke website, boeking was snel geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

kan er weinig over zeggen. Ik was op zoek naar een verblijf voor mij en mijn vier kleinzonen en boekte meteen toen ik deze boerderij vond.

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!