Pluspunten

het boeken van een Farmcamps vakantie is heel eenvoudig. Al meerdere keren geboekt, hou het natuurlijk! het karakter van het vakantieidee moet wel zo blijven!

moeilijk in te schatten als particulier. Blijf goed luisteren naar de gasten en speel tijdig in op vernieuwing. Denk wel dat in dit tijdperk wifi overal beschikbaar zou moeten zijn en niet alleen in een kantine of bij een receptie.

Pluspunten

Erg makkelijk en snel boeken. Duidelijke informatie

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en topconcept, we gaan niet voor niets voor de 4e keer!

Nvt

Pluspunten

Leuke website. Makkelijk om te boeken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Accommodaties zien er mooi uit, denk een superleuke vakantie voor met kids

Jammer dat er ah eind van de reservering zoveel kosten bij komen. Ook de verborgen kosten voor babybedje, opgemaakte bedden etc vind ik erg jammer. Het is al een duur grapje en zo kom je dan nog veel duurder uit. Opgemaakte bedden vind ik bij zulke hoge kosten voor accommodatie eigenlijk er gewoon bij horen.

Pluspunten

erg prettige benadering, bij een onduidelijkheid over de boeking ontvingen we een persoonlijke mail. dit hebbne we als prettig ervaren

het is vrij ingewikkeld om op My farmcamps in te loggen, is mij de afgelopen dagen niet gelukt. kan het zijn dat er een technische storing was?

Pluspunten

Snelle service en bevestiging

Pluspunten

Zeer duidelijk informatie op de website en een goede klantenservice die adequaat vragen kan beantwoorden.

De mogelijkheid tot het afsluiten van een annuleringsverzekering voor de vakantie wordt helaas nog niet geboden.

Pluspunten

duidelijk en overzichtelijk

zorg up to date foto's niet alleen toen alles nieuw was maar zoals het nu uitziet

Pluspunten

- Het boeken was gemakkelijk en snel. - Duidelijk overzicht van de geboekte vakantie en verder te ondernemen stappen.

- Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk ook met selecties. Informatief qua filmpjes en fotos

Betaling is vooraf onduidelijk. Korting verwerken was onduidelijk en direct aanbetalen met beperkte mogelijkheden is niet erg klantvriendelijk

Pluspunten

Goed bereikbaar via de site. Klantvriendelijk en flexibel.

Pluspunten

Heldere site, snelle reactie

Mobiel browsen gaat niet lekker, zeker niet bij inzoomen.

Pluspunten

duidelijke site, snelle reactie op vragen.

Pluspunten

Handige chat. Snel antwoord op je vragen.

Zou het zo niet weten.

Pluspunten

Uniek aanbod, online boeking erg compleet en direct de bevestiging. Super flexibel wij zijn fan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en vriendelijke hulp bij vragen bij het boeken over de mogelijkheden.

Pluspunten

overzichtelijke site en snelle service bij hulp.

Pluspunten

leuke website, Duidelijk bij het reserveren

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!