Pluspunten

De site is erg overzichtelijk met veel informatie, wat erg prettig is.

Pluspunten

Duidelijke site. Makkelijk te boeken wat je zoekt

Pluspunten

PRIMA SERVICE EN SCHITTERENDE RESPONS OP EEN VRAAG OF OP HET BEKOMEN VAN MEER INFO EN STEEDS EVEN VRIENDELIJK

Pluspunten

Telefonisch gereserveerd. Vriendelijk een aardig behandeld. Ben benieuwd naar onze komende vakantie op de camping.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede site

Ik heb een vraag geschreven bij de boeking en tot heden geen reactie ontvangen

Pluspunten

Duidelijke website

We hadden een kortingscode waarbij we aan alle voorwaarden laken te voldoen, maar toch was de door ons gewilde barntent niet boekbaar, dat was een tegenvaller. Daarnaast hebben we na het boeken slechts een betaalbevestiging ontvangen maar geen boekingsbevestiging oid met de gegevens van de boeking, adresgegevens etc.

Pluspunten

Klantvriendelijk en snelle reactie

Pluspunten

Super service! Altijd snel, altijd goed, altijd vriendelijk. Wat dat betreft kan onze vakantie al niet meer stuk!

Pluspunten

Hele vriendelijke en behulpzame klantenservice

Pluspunten

Klantgerichtheid Vriendelijkheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Originele alsook praktische opties om bij te nemen (ontbijt, bbq, kinderoverall, pony, ...)

Bedlinnen staat als optie aangegeven, maar uiteindelijk zijn we verplicht dit te betalen. Activiteit met de boerin vind ik spijtig dat dit extra betalend is.

Pluspunten

Hele aardige mensen bij de klantenservice

Iets minder duur in de vakanties

Pluspunten

word onze eerste boeking dus nog geen mening over ons verblijf maar wel zeer tevreden over de afhandeling van onze boeking

Pluspunten

Overzichtelijke website, staat veel informatie op. Je kunt een goede keuze maken uit de verschillende boerderijen.

De website werkt niet altijd 100%. Na boeking, kon er niet betaald worden. Is wel prima opgelost nadat we telefonisch contact hadden gehad.

Pluspunten

Gastvriendelijk, netjes verzorgd, gezellig!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website gemakkelijk in gebruik

Pluspunten

Klantvriendelijk, overzichtelijk

Pluspunten

Goed overzicht van boerderijen waardoor je goede keuze kunt maken.

Bij pagina terug gaan op website moet je gegevens weer opnieuw intoetsen.

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!