3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg netjes, genoeg ruimte binnen en buiten de eigen tent en super veel leuke dingen voor de kinderen

Wifi niet tot aan de tent bereikbaar

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

Mooi concept

Pluspunten

Website is duidelijk, boeken gaat snel en overzichtelijk

Pluspunten

Prima service, Wij hadden geboekt bij een boerderij waar die week geen andere gezinnen waren. We werden hierover gebeld en we mochten kosteloos omboeken naar een andere boerderij. Wij zijn erg tevreden over de service!

De site is op mobiele devices niet 'responsive' zoals dit in webtermen heet. Hij is dus niet makkelijk te bekijken op met name de mobiele telefoon.

Pluspunten

duidelijke web site/ fantastische service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service denken mee met de vakantie ganger

Pluspunten

ja mag bij alles meekijken, zeer enthousiasten boer en boerin die alles willen vertellen. mooie locatie. veel speel plezier. Mooie ruime tent, prachtig schoon sanitair.

kinderen kunnen niet aan de picnic tafel zitten buiten dan vallen ze erdoor of je kunnen niet bij de tafel.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke reacties. Top!

Pluspunten

Pluspunten

Snel reactie, goede service, ze denken goed mee.

Pluspunten

Reserveren ging heel overzichtelijk en makkelijk. Op de website staat alle informatie welke je nodig hebt.

ik mis geen informatie

Per toeval gevonden. Herkenbaarder maken via zoekmachines

Pluspunten

Snelle, vriendelijke en persoonlijke respons. Duidelijke en overzichtelijke website.

Pluspunten

overzichtelijke website voldoende keuze variatie

Pluspunten

Mooie site, weinig extra kosten na boeken.

Aanbiedingen kunnen beter

Pluspunten

Ik had een vakantie geboekt en was vergeten de kortingscode die ik had te verrekenen. Ik heb een mailtje gestuurd met de vraag of dit alsnog kon, en hier werd heel snel en goed op gereageerd! Heel fijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je kan veel zien van her bedrijf.

Meer aandacht voor rust, nu tegen de verwachting in een onrustige plek, veel rumoer en omgevingsgeluiden.

2 sterren: slechter dan verwacht

geen idee

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!