Pluspunten

Zeer persoonlijk contact en heel klantvriendelijk!

De aanbiedingen van de last-minute-tenten vond ik niet helemaal duidelijk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eenvoudig overzicht van boekbare boerderijen

- vrij prijzig - website niet altijd even responsief - beoordeling pas vragen na vakantie ipv direct na boeken

Pluspunten

duidelijke website

Pluspunten

Veel info vooraf aan de boeking.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik vind het raar dat ik een beoordeling moet geven als ik nog niet geweest ben

beoordeling vragen als ik geweest ben

Pluspunten

Klantenservice gesproken, heel vriendelijk en behulpzaam. De website werkt perfect, alle informatie is te vinden hierop en al je vragen die hebt worden beantwoord. Super, ik ben heel benieuwd naar de farm camping en hoe dit zal verlopen.

Pluspunten

Snel boeken, goede informatie

Pluspunten

Overzichtelijk en duidelijke site

Nvt

Pluspunten

Persoonlijke benadering

Iets meer content op de site (bijv. video's) en een plattegrond per Farmcamp zou wel handig zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, met veel informatie. Divers aanbod van boerderijen, op verschillende locaties door het hele land. Bestellen gaat snel en makkelijk. Tenten zien er netjes en verzorgd uit. Kinderen zijn de hele dag zoet op en rond de boerderij. Contact met de klantenservice (per mail) ging vlot en correct.

Voor veel activiteiten op de boerderij moet bijbetaald worden. Hierdoor kunnen de extra kosten wel oplopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed en duidelijk

Pluspunten

Vriendelijk

Pluspunten

Fantastische vakanties, goede service, vriendelijk, accuraat en snel geholpen ook bij wijzigingen.

??

Pluspunten

Overzichtelijke website met goede info en leuke foto's

Het uitzoeken van beschikbare verblijven is eerst even puzzelen. Zou iets gebruiksvriendelijker kunnen.

Pluspunten

Enthousiaste medewerkers Zeer behulpzaam

Pluspunten

Veel informatie, leuk dat het gezin wordt voorgesteld, welke dieren er zijn enz.

Voorlopig geen tips! Was tevreden over alle info.

Pluspunten

Heldere site en duidelijk

Ik zou het fijn vinden als er plattegronden van de verschillende campings op de site zou staan.

Pluspunten

Klantvriendelijk. Was geen probleem om met gezjen van 6 gebruik te maken van 4-p tent!

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!