Pluspunten

Tot nu toe goed.....ons verblijf begint 13 juni .....we hebben er zin in....

Pluspunten

Eenvoudig in te vullen voorkeuren, overzichtelijk

Iets meer foto's

Pluspunten

Informatievoorziening, zoekmachine van de website, snelle bevestiging

Pluspunten

Overzichtelijk te boeken Duidelijke formule

Pluspunten

Leuk concept

Pluspunten

prima site erg overzichtelijk. duidelijke kosten geen rare verrassingen achteraf. fijne boerderijen . je krijgt wat er beloofd is

vooral zo door gaan nix meer aan doen :-)

Pluspunten

Goede service aan de telefoon

Met deze beoordeling beoordeel je dus alleen de back office en in een te vroeg stadium. Zo weet ik nu nog niet of wat ik besteld heb, ook goed gecommuniceerd is naar de locatie. Verder had ik graag een uitzichtsfoto gezien vanuit de Bedstay van de Boderie. Ik ga ervan uit dat ik vrij uitzicht heb, maar is dat ook zo??

Pluspunten

Snelle reactie op vragen en flexibel in het omboeken van een locatie.

Meerdere aanbiedingen zou fijn zijn. Iets van Last minute aanbiedingen

Pluspunten

alles ziet er zeer uitnodigend, gezellig uit

kortingskode of voucher van campina eurosparen kon ik nergens invullen

Pluspunten

makkelijke site!

Pluspunten

Heldere website, snel inzicht in prijs en mogelijkheden

Soms verwarrend als je vanuit een bepaalde locatie naar verblijven gaat zoeken, dat je dan op alle locaties weer terechtkomt. De verblijven zelf zijn niet super gedocumenteerd met foto's, vooral van een specifieke locatie.

Pluspunten

Duidelijke website. Al eerder geboekt via de site in 2015. Alles is menu gestuurd en bij vragen kan men ook makkelijk de klantenservice bereiken, die overigens erg klantvriendelijk is.

Het bijboeken van activiteiten kan ook ter plekke en dat staat er niet overal bij. Men weet van tevoren niet altijd wat de kinderen wel of niet willen doen.

Pluspunten

We gaan nu voor de derde keer via farmcamps op vakantie. Het contact via de chat is heel handig. Zo konden we makkelijk onze vragen stellen wanneer ik daar even tijd voor had. We kijken weer erg uit naar ons verblijf!!!

Het is een duur concept en daardoor voor veel mensen niet betaalbaar. Dat is jammer..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke, goede hulp bij vragen aan de telefoon. Leuke site met grappige foto's Goede start van deze eerste Farmcampervaring

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De site is overzichtelijk en goed. Tot dusver oke. Maar ik heb gereserveerd en een betaling gedaan en daar heb ik nog geen bewijs van gekregen. Hopelijk na dit bericht wordt dit aan mij gestuurd of via de mail.

Zie tekst linkerzijde

Pluspunten

Overzichtelijke website met de hoofdpunten van elke farm. En als je eenmaal gekozen hebt voor de farm waar je wilt verblijven is het makkelijk doorklikken naar de specificaties en het boeken inclusief de extra's. Ik vond vooral de reviews erg belangrijk. Ook fijn dat ik het bedrag in 2x kon betalen.( 2x de helft. i.v.m. maximum bedrag per dag om over te maken)

Pluspunten

Goed mee in contact te komen, reageren direct en denken mee aan een oplossing.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb een vraag gesteld na de boeking die voor ons relevant is voor de vraag of de boerderij de voorzieningen kan bieden die op de site worden geschetst. Ik krijg alleen geen reactie....

Pluspunten

duidelijke website, keuze voor leeftijd kinderen

prijzen zijn aan de hogere kant

Pluspunten

Zoals het hoort. Duidelijke, overzichtelijke website met fijne chat-functie voor direct een helder antwoord op eventuele vragen. Tot nu toe zeer tevreden.

Lekker zo doorgaan!

Pluspunten

Prima formule. Kleinschalig maar goed georganiseerd. Erg kindvriendelijk

Nog geen reaktie gehad op comentaar regel bij laatste boeking.

Pluspunten

vlotte reactie bij vragen, denken ook origineel mee! Derde keer dat we bij farmcamps boeken, dus dat lijkt me een goed teken!

ik worstel met de website bij het gebruik van kortingsacties via bv eurosparen, postcodeloterij etc. Je komt dat via een andere route op de site en dit is verwarrend. Het zou praktischer zijn, om via normale navigatie je boeking te doen en aan het einde eventuele codes in te zetten. Of misschien is dit een bewuste keuze!

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!