Pluspunten

Leuk concept

Ook met eigen campeer tent mogen kamperen

Pluspunten

Leuk aanbod, duidelijke informatie en actueel, snelle reactie op vraag

Iets te lang moeten zoeken naar contact mailadres, stond boven aan maar viel totaal niet op. Soms ook verkeerd door gelinkt, kwam niet op contact informatie

Pluspunten

direct contact, direct antwoord bij vragen. Top service!

Ga vooral zo door!

Pluspunten

Erg behulpzaam

Pluspunten

Snel contact via chat waar ik zeer goed en naar tevredenheid geholpen ben.

Pluspunten

Gemakkelijk telefonisch reserveren en ook de Pluim in kunnen leveren!

Pluspunten

Overzichtelijk site met mooie en duidelijke foto's die een goed beeld geven van de boerderijen.

De extra's waren niet online bij te boeken op het moment dat wi ik boekten

Pluspunten

Duidelijke site, foto's zouden iets minder van personen mogen

Wat meer foto's over de ranch tenten met badtrailer. Er zijn alleen enkele summiere foto's van de badtrailer zelf, maar niet van hoe het geheel eruit ziet op de camping zelf. Ook is niet te zien waar de trailers staan op de plattegrond. Het zou mooi zijn als je op de plattegrond zou kunnen aangeven wat je voorkeurspelling is of dag je een nummer krijgt zodat je weet waar je staat.

Pluspunten

Zeer prettige manier waarop ik telefonisch te woord werd gestaan door Lieke van Leeuwen

Wellicht even spontaan opmerken / vertellen dat bij de boeking van meerdere tenten een hoger boekingstarief dan € 25,00 wordt berekend!!

Pluspunten

Mooie foto's, duidelijke omschrijving, aantrekkelijke site Snelle reactie per mail wanneer ik een vraag heb Goede service (verwerken kortingsbon na boeken)

ik heb nu al 2x dat ik een kortingscode heb, en dit pas na boeking kan doorgeven. Daarnaast zou het fijn zijn om te weten of je extra's (zoals ontbijtservice) ook op een later moment kan doorgeven

Pluspunten

Duidelijk! Veel informatie op de boerderijen op de site.

Bij het boeken moest je al aangeven of je een bbq (en enkele ander dingen) wilde bijbestellen en wanneer. Dit vind ik wel erg vroeg om een half jaar van te voren al te beslissen. Het was echter niet duidelijk op de site of ik dit tijdens mijn verblijf alsnog kan boeken of dat het echt vooraf moet.

Pluspunten

Ziet er top uit! Wij hebben heel veel zin in deze vakantie!!

Pluspunten

Duidelijk hoe je moet reserveren, veel extra mogelijkheden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en keurige afhandeling van de boeking.

Pluspunten

Een aanrader !

Pluspunten

Pluspunten

Je wordt erg vriendelijk te woord gestaan en er wordt goed mee gedacht om te komen tot een oplossing.

Een farmcamp in Limburg!

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk.

heb ik niet

Pluspunten

Gezellig

Pluspunten

Heldere informatie, goede website

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!