Pluspunten

overzichtelijk goede zoekfuncties spreekt aan

regelmatig blijven hangen en opnieuw moeten inloggen (huurprijs hoogseizoen echt aan de hoge kant)

Pluspunten

super leuke vakanties voor heel het gezin en voor ieder is er wat wils. steeds nieuwe avonturen te beleven.

Pluspunten

heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk heel duidelijk om te boeken

al ergens eerder aankondigen waarvoor je moet bijbetalen, want je merkt pas als je al aan het boeken bent dat bv. een eigen pony om te verzorgen € 90 extra kost...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke manier om met een boerderij in aanraking te komen, zeker als je zelf niet woont op een boerderij of kennissen daar hebt wonen, kom je nooit op een boerderij. Ons kind leert nu hoe het een beetje werkt op een boerderij. Het boeken is gemakkelijk, overzichtelijk. Duidelijk. De site is goed.

de prijs die je te zien krijgt is heel anders dan de uiteindelijke prijs. Wij betalen het dubbele van het eerste bedrag dat er stond, voordat je gaat boeken. Zeer verraderlijk... Komt ook niet eerlijk over.

Pluspunten

Leuke en duidelijke website met mooi overzicht van alle mogelijkheden.

Ik moest 2 x een betaling uitvoeren omdat we 2 tenten wilden boeken. Geen optie om in 1 betaling meerdere tenten te boeken?

Bij het zoeken moest ik elke keer het aantal personen weer invullen" dit wordt niet onthouden als je van lokatie wisselt.

Pluspunten

Ik denk dat er aan alles is gedacht. Ziet er goed uit. Hoop dt dt ook zo is :)

Op de website was het lastig om een direct beeld te krijgen wat je waar voor krijgt. Het was een hoop heen en weer geklik. Ik kon niet in een oogopslag zien wat ik kreeg voor welke prijs. Dit vond ik erg verwarrend.

Pluspunten

Mooie foto's en duidelijke beschrijving

Site is soms traag. Een blauwe balk overhet midden van het scherm die mee beweegt bij scrollen....

Pluspunten

Goede en snelle reactie op mijn vragen. Meedenken met mij.

Vooralsnog niet.

Pluspunten

Goede snelle reacties op mail. Duidelijke overzichtelijke site. Mooie foto's en filmpjes die ook echt weergeven hoe het op de boerderij is. De vele beoordelingen van klanten.

ik zou een plattegrond van de boerderij heel prettig vinden zodat ik kan zien hoe dicht de tenten op elkaar staan en of er bv uitzicht is over de weilanden. Ook vind ik het bij de paardrijlessen (en dan bedoel ik de losse lessen op bv fleur stabels) niet duidelijk vanaf welke leeftijd dit kan en hoe vaak je dan een les kan volgen. Ook zijn er niet bij elke boerderij filmpjes wat jammer is.

Pluspunten

Overzichtelijke site met goede foto's en informatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk hulp aan de telefoon Fijne duidelijke website Sfeervolle inrichting van de farmcamps (volgens de foto's)

Farmcamps kan zich beter laten informeren m.b.t. toeristenbelasting per gemeente, het staat slordig als dit ten onrechte op de rekening staat. Het is raar dat het hele bedrag al maanden van tevoren overgemaakt moet zijn.

Pluspunten

* Duidelijke en overzichtelijke site; - aangesloten boerderijen zijn goed te vinden - goede beschrijving van de verschillende boerderijen. - goed impressie dmv foto's en filmpjes * Was zeer makkelijk te boeken en betaling ging ook vlot.

Het is geen groot punt maar ik heb ervoor gekozen dat ik het bedrag in 2 delen betaal. Er staat duidelijk dat dit 10 weken voor de vakantie moet gebeuren. Maar ik weet niet of ik daar zelf aan moet denken of dat daar nog een herinnering over komt. Het is misschien handig om dat er nog bij te zetten.

Pluspunten

snelle, vriendelijke, hulpvaardige service leuk aanbod aan boerderijen duidelijke site

meer foto's van de boerderijen zelf adressen niet vermeld van de boerderijen. Wellicht expres gedaan? aanbod boerderijen vergroten, ook tuinteelt boerderijen bv?

Pluspunten

- via chatmodule vragen gesteld. - direct goed inhoudelijk antwoord. - gelijk erna telefonisch met dezelfde persoon van chat, wel zo fijn. - open en vriendelijk, klantgericht; meedenken in keuzes.

- via de website wel erg veel velden door te akkeren om goed beeld te krijgen van de locaties en wat er allemaal is/kan. Mogelijk duidelijkere summary opstellen.

Pluspunten

Mooie site. Alle farmcamp zij herkenbaar. Voldoende informatie om een beslissing te nemen.

De beschikbaarheids kalender kan v.w.b. De beschikbaarheid verbeterd worden zodat je in 1 oogopslag kunt zien welk tijdstip nog beschikbaar is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte boeking en mits zoekwerk vind je de info terug

chaotische website

Pluspunten

Kiezen op specificaties was erg functioneel.

Na het kiezen van een vakantie pakket kreeg ik ook nog bepaalde opties te zien om aan te vinken terwijl die al in het pakket zaten. Dat was even onhandig maar ook het enige verbeterpunt dat ik tot nu toe heb gezien. (We mogen nog op vakantie )

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk boekbaar

Geen 4persoons lodgetenten.

Pluspunten

duidelijke positieve website

Pluspunten

Fijn dat je van tevoren extra's kan reserveren, duidelijke site

Goedkoper ;), we blijven NL'ers he.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, snel antwoord op mail en dat op zondag!

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!