Pluspunten

alles is piekfijn geregeld, medewerkers uiterst vriendelijk

erg prijzig

Pluspunten

Overzichtelijk, duidelijk en makkelijk te boeken.

Voor de site geen verbeterpunten. Het verblijf kan ik nog niet beoordelen, maar lijkt me ontzettend leuk. Heb er zin in!

Pluspunten

duidelijk overzicht, groot aanbod van activiteiten,

Pluspunten

Snelle reactie bij een vraag. Vriendelijke service!

Website startpagina was wat onduidelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gastvrijheid, toffe accomodaties, alles voor kinderen ...

Tenten staan vaak te dicht bij elkaar. Rustuur s'avonds zou vroeger moeten zijn. Staat vermeld in Farmcamps map en is vrij laat omdat je in de tenten alles zeer goed hoort en kinderen kunnen er veel last van hebben als zij willen slapen. Rustuur dus zeker vervroegen (naar 22u.of zo)

Pluspunten

- Zeer leuk concept! - Wel wat aan de prijzige kant. En dat overal extra voor moet worden betaald, zoals bij patatjes bakken, rondleiding etc. vind ik niet sympathiek. Dan voel je je meer een wandelende portemonnee, dan een welkome gast. - Trekt leuk publiek aan. Dit is het voordeel van de hoge prijs. - Ik vind het fijn dat er vaste vertrekdata zijn. Hierdoor weet je dat vriendjes/vriendinnetjes in ieder geval ook langer blijven dan een enkele nacht (zoals vaak op standaard campings). - klein en overzichtelijk - sfeervolle tenten en styling

- op de site kun je niet alle combinaties boeken (1,5 week bijv.) - heroverweeg het verdienmodel (zie eerder). - de hippe New England-stoelen zitten alleen maar lekker als je een kussen erin legt.

Pluspunten

Eenvoudige te reserveren en soepel.met de termijnen

Niets

Pluspunten

Gemakkelijk en snel een verblijf te boeken, correcte en voldoende info. E-mails worden snel en vriendelijk beantwoord. Ik heb alvast geen klagen!

Pluspunten

Goede service. Duidelijke website!

Groter aanbod van de luxere tenten mogelijk maken.

Pluspunten

snelle reactie op mail vriendelijk antwoorden en zeer behulpzaam

Pluspunten

Prettige website, gaaf loyaliteitsprogramma!

Pluspunten

Geweldig leuke vakantie gehad!

Pluspunten

Goed verzorgd. Heel gastvrij. Een totaal vakantie-en doe gevoel. Dus veel plezier.

Pluspunten

Zeer mooi uitgeruste tenten, ideale vakantie voor gezin met kinderen. Echte beleving voor de kids.

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!