Pluspunten

Fantastisch concept. De kinderen zijn er nog vol van!

Pluspunten

Pluspunten

Drie fantastisch weekenden gehad. Heerlijk zo'n safaritent, kinderen vonden het heerlijk tussen de dieren!

Pluspunten

Was super leuk! Jammer dat het zo duur is

Pluspunten

Wij hadden in eerste instantie een andere boerderij bij Farmcamps geboekt. Een paar weken voor vertrek liet Farmcamps ons weten dat daar de stormbaan niet meer aanwezig was. Dit was nu juist waar onze jongens zich zo op verheugde. Farmcamps heeft ons geholpen een nieuwe boerderij te vinden met stormbaan en direct omgeboekt, super service!!!!

Pluspunten

Super leuk en heerlijk luxe!

Pluspunten

ik kon niet via de site boeken wat er volgens de site wel beschikbaar was, dus dat moet door middel van een flink aantal mailtjes met de klantensevice op een andere manier, erg onhandig.

Pluspunten

prima klantvriendelijke service maken waar wat wordt beloofd/aangeboden

Pluspunten

Alleen nog de boekingservaring! Dit ging vlot en netjes, super! Gaan in april dit varkentje wassen en kunnen dan meer inhoudelijk een oordeel velllen. Maar nu al prima ervaring via internet!

Pluspunten

Wij hebben genoten van een heerlijke (natte) midweek in augustus. Ondanks dat het weer van tijd tot tijd te wensen overliet, genoten wij van de facaliteiten in de safaritent en de mogelijkheden op de boerderij. Wij hadden onze baby van 6 weken bij ons en hebben dankbaar gebruik gemaakt van de verwarming, wanneer hij 's nachts een voeding moest. Wat een luxe! Het sanitair was zeer goed. De gratis overalls die we voor de kinderen hadden hebben goed dienst gedaan, juist doordat het nat weer was. De kinderen hebben het een leuke en leerzame vakantie gevonden. Voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Geweldig concept met niet alleen superenthousiaste boeren die de campings runnen, maar ook een geweldig gemotiveerd team achter de schermen. Top!

Pluspunten

Waanzinnige lieve mensen. Zowel bij de organisatie als op de boerderij.

Pluspunten

Voor onze kinderen en onszelf een fantastische ervaring om op FarmCamps te verblijven. voor 2015 hebben we de vakantie al geboekt.

Pluspunten

Simpelweg fantastisch!

Pluspunten

Wij zijn nu twee maal naar Farmcamps geweest en het was beide keren helemaal top! Ook de boeren zijn erg gastvrij en voor de kinderen is het heel leerzaam. Wij gaan dit jaar weer.

Pluspunten

In een woord: fantastisch

Pluspunten

Geweldig, erg leuk en absoluut voor herhaling vatbaar

Pluspunten

De hele boeking kun je online snel en duidelijk regelen. En als je vragen hebt kun je direct chatten met een medewerker. Heel gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

Super vakantie gehad!

Pluspunten

Maakt waar wat beloofd wordt

Pluspunten

Vorig jaar was ons eerste verblijf bij Farmcamps en sindsdien blijven de kinderen er om vragen. Met Pasen gaan we dus weer!

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!