duidelijke website met mooie foto’s

De website was duidelijk en overzichtelijk. Mooie foto’s en een plattegrond waardoor je al een mooi beeld krijgt van de plaats waar je naartoe gaat.

Snel geregeld

Wist al waarheen nu voor de derde keer zelfde camping. Dochter vind het daar geweldig om de paarden. Was snel geregeld. En snel antwoord van de cMping om bewuste tent te reserveren

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Makkelijk boeken, duidelijk en overzichtelijk!

Fijn dat er gelijk een duidelijke prijs staat genoemd op de site! Geen verrassingen tijdens het boeken.

gewoon goed

Fijne sfeervolle website

Ik vind het zoeken van een boederij lastig, dit wordt goed vergemakkelijkt door de filters. Daar ik oudere kinderen heb zou ik graag meer info willen vinden over hoeveel de kinderen qua zelfstandigheid kunnen doen/meehelpen. Hiervoor bel ik dan de klantenservice waar ik netjes geholpen wordt, maar soms weten de relatieve "jonge" medewerkers niet altijd gericht antwoord te geven. Maar altijd een fijne behandeling met voldoende resultaat.

Duidelijke omschrijving per camping

De uitgebreide zoekfunctie is erg fijn. Zoeken op accommodatie of juist op datum, erg fijn! We hebben zin in ons verblijf.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Meerdere keren Farmcamps geboekt, was altijd leuk.

Zie hierboven

Simpel boeken en duidelijk

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Vlotte en correcte afhandeling.

Na een avondje scrollen door allerhande boekingssites kwam ik op farmcamps. Het aanbod sprak aan. Boeken en betalen gaat erg vlot. We beslisten dus meteen op te boeken.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Makkelijke site, fijne plekken, goeie tenten!

Makkelijke site, fijne plekken, goeie tenten!

Persoonlijk en snel

Zowel aan de telefoon als per mail ben ik uitstekend en snel geholpen met een aantal vragen en ook werd persoonlijk gereageerd op een reservering. Zelfs over een nét verlopen kortingsactie werd niet moeilijk gedaan. Super!

Duidelijk

Duidelijke website

Duidelijk

Duidelijke site, makkelijk te boeken

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Super overzichtelijk en zeer klantvriendelijk

ik vond snel alle nodige informatie online en kon zonder enige moeite een reservering maken én deze zelfs wijzigen.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Complete informatie, eenvoudig te boeken en behulpzame klantenservice!

De website geeft veel informatie, alles persoonlijk gemaakt voor iedere boerderij. Je proeft goed dat het een doordacht concept is en dat je (hopelijk!) op elke camping dezelfde standaard mag verwachten. De klantenservice is goed bereikbaar en denkt fijn mee, van zoeken tot betalen. Het enige verbeterpunt zou de filter bij het boeken kunnen zijn. Die gaat nu uit van een vaste aankomstdag, als je die niet hebt (ik wilde bijvoorbeeld ergens in augustus een bepaald type tent huren), dan moet je even met trial en error zoeken totdat je iets beschikbaars hebt gevonden. Een simpele tabel, overzicht met type tenten en aantal per camping zou al helpen. Nu moet je alles per camping lezen (veel tekst) om die informatie op te halen. Ik zou ook investeren in nieuwe bedrijfsfilmpjes voor de boerderijen, die online staan voelen nog erg 2010 (ja dat is oud!). Evenals nieuwe foto’s van het host-gezin als je jonge basisschool kinderen ziet en in het verhaal staan drie pubers van 14, 16 en 17.

Klantenservice snel en vriendelijk

Bij mijn boeking was ik vergeten de kortingscode toe te voegen. Mijn mail hierover werd snel en vriendelijk beantwoord.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Prima site en goede service

Site is duidelijk en de service is snel en goed. Vriendelijke mensen

Prima site

Jammer dat alles zo snel verhuurd is, maar dat is ook een goed teken.

Mooi en overzichtelijk

Ik heb alle informatie goed kunnen vinden op de website. Het reserveren en boeken ging ook heel gemakkelijk. Nadat ik de boeking had afgerond (en had aanbetaald) kreeg ik nog een mail met een vraag over onze boeking;babypakket maar geen baby opgegeven.. onze jongste ligt nog in een campingbedje vandaar het pakket. Er werd super lief meegedacht en daardoor hebben we zelfs minder kosten, deze werden door hun in mindering gebracht bij de rest van onze betaling volgende maand! Echt mega tevreden! Dankjewel voor de topservice

Wat een goede service

Wat een goede service! Ik heb meerdere keren gebeld omdat ik graag wilde weten welke boerderij het beste past bij onze wensen. Erg goed geholpen. We kijken er nu al enorm naar uit.

• Wat vond je van het online boekingsproces? N.v.t.

Groots

Na wat problemen met boeken en betalen gelijk een mail gekregen of ze konden helpen Top.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Het boeken verliep zoals je van een boekingsproces mag verwachten, vlot.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Ik kon steeds niet verder

Elke keer als ik iets gezien had en ik door wilde klikken, kwam ik weer op de pagina waar alle suggesties gegeven werden. Ik kon niet makkelijk op 1 boerderij klikken en daar alles ontdekken. Als ik ergens op klikte, leidde de site me weer naar het begin en moest ik weer zoeken naar de boerderij waar ik meer over wilde weten. Bij het boeken zijn het systeem steeds dat de geboortedatum niet klopte en kon ik niet verder. Terwijl de geboortedatum wel klopte.

Snel antwoord en oplossing

Onduidelijkheid over betaling en weergave van nieuw geboekte vakantie. Kreeg snel verbinding, vakkundig geholpen en snel een oplossing. Top.

Reserveren ging goed.

Alles duidelijk en makkelijk te boeken.

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!