Overzichtelijke site, goed boekingsproces

Mooie site, duidelijk en overzichtelijk. Het boeken ging simpel al mistte ik wel een aantal opties, bijvoorbeeld bij het boeken van de overalls kun je geen maat aangeven en ook is niet duidelijk dus of ze in alle maten beschikbaar zijn.. daarnaast kun je al activiteiten boeken maar er staat niet duidelijk aangegeven of dit ook nog ter plekke op de camping kan.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

De klantenservice is zeer vriendelijk, flexibel en reageert snel.

Omdat ik voor een groep wilde boeken heb ik niet online geboekt, maar via de klantenservice. Het boekingsproces verliep heel soepel. Er werd steeds binnen een dag op mijn mails gereageerd. Er wordt heel flexibel omgegaan met eventuele aanpassingen. Al het contact was even vriendelijk. Mijn complimenten!

• Wat vond je van het online boekingsproces? N.v.t.

Dikke prima

Overzichtelijke website die het makkelijk maakt om je vakantie te boeken. Uitleg over extra's en het kiezen voor extra's werkt ook heel simpel. Snelle reactie in mailbox. Overall tevreden.

Duidelijke informatie, makkelijk boeken

Duidelijke informatie, makkelijk boeken

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Vorig jaar heerlijke vakantie geboekt via farmcamps, vandaar dit jaar weer! We hebben er zin in!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Prima, ik kon alleen de kortingcode niet invoeren. Dit is wel geregeld doordat ik het bij opmerkingen heb ingevoerd.

Boekingprocedure niet heel duidelijk

Je kunt alleen op de homepage data en aantal deelnemers ingeven. Ga je direct naar de boerderij van je keuze en lukt het daar niet. Bij boerderij Vorstenbosch staat de hooizolder naast de Barn tent afgebeeld. Wij dachten in eerste instantie dat het een losstaande tent was. Ik verwerken van een cadeaukaart op de website werkte niet.

Duidelijke overzichtelijk website

Al een keer eerder met farm camps op vakantie geweest. Kids super enthousiast en wilde heel graag nog een keer. Nu weer door het dolle heen omdat we er weer 2 weken heen gaan. Voor de 2e keer naar de verloren kost. Heerlijk met de paarden bezig zijn. De andere kleine dieren en lekker genieten van de prachtige omgeving. De tent is super. Alles zit in de tent zelf, dus geen gesjouw met douchespullen en een wc rol. Erg fijn! Wij hebben er weer heel veel zin in!!!

heel fijn

makkelijk, prettig en gezellig

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Goede site, veel info, goed te reserveren.

Mooie site, duidelijk en makkelijk te boeken

Jammer dat ik de kortingscode niet kan gebruiken voor 2 campings

Hallo, We willen deze zomer twee Farmcamps campings bezoeken. We hadden een vroegboek code gekregen voor 10 euro korting per nacht. Helaas was het in het systeem niet mogelijk om in een keer twee campings te reserveren. Bij de tweede reservering werkte de code niet meer. Scheelt 30 euro korting waar we graag gebruik van hadden gemaakt. Groet, Ruben

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Goede website en duidelijke filters

Prima site met duidelijke tarieven en filters. Echter de schijt(!)lollige woordspelingen hoeven van mij niet perse. Als je het filter ‘laadmogelijkheid auto’ aanvinkt vallen er heel veel locaties af. Zoveel dat ik mij afvraag of deze data wel up to date is. Maar keurige communicatie en leuke foto’s. Wij hebben er zin in!

gezellige voorpret

Fijn om te kijken waar we dit jaar heen zouden kunnen gaan. De kinderen zouden het fijn vinden, als ze ook kunt keuze kunnen maken welke tent op het veld ze willen. Wij hebben inmiddels veel ervaring bij Farmcamps, wij liepen er alleen tegen aan dat we niet konden inloggen en daarna onze vakantie boeken. We moesten op de website boeken en weer al onze persoonlijke gegevens invullen, maar die zijn bekend.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Ik zou het wel fijn vinden als je een favoriete boerderij hebt dat je in een agenda kan zien wanneer hier een bepaalde tent nog vrij is. Ipv eerst de week te moeten kiezen en dan de boerderijen te kunnne zien

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Duidelijke site, makkelijk te boeken, en snel reactie!

De boeking ging makkelijk. We hebben er zin in!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

ik had heel prettig contact met de klantenservice

Ik deed iets verkeerd tijdens het online registreren, waardoor er iets mis ging met mijn boeking, maar werd uitstekend geholpen door de klantenservice. Wij hebben nou al zin in onze vakantie.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Altijd vriendelijk, behulpzaam en goede adviezen.

Zin om te gaan

De foto’s, filmpjes en teksten nodigen uit om te gaan ervaren en spelen. De uitleg en foto’s bij de tenten zijn helder en helpen bij de voorbereiding (ook lijsten en FAQ) vooral als je met kleine kids gaat vind ik het prettig iets minder aan t toeval over te laten. Veel mogelijkheden voor service/comfort zoals de handdoeken of over-alls voor de kids en een ontbijt aan de tent. Ik word er blij van Wel heb ik gemist een soort zoekmachine (maar kan ik overheen gekeken hebben) om een keuze te kunnen maken. Nu moest ik meer lezen.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Wij hebben omwille van de coronamaatregelen al wat pech gehad, maar steeds heeft men ons duidelijke informatie gegeven en goed verder geholpen. Ook wanneer er onduidelijkheden waren, krijgen we een snelle en duidelijke reactie.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Mooie lay out, navigeren niet makkelijk

Web site niet super gebruiksvriendelijk, ziet er wel mooi uit

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

super gastvrij en denken mee met de gast

Zowel de aanloop naar de vakantie als de vakantie zelf als zeer positief ervaren. Vooraf had ik wat vragen over het verblijf gemaild, waarop heel goed gereageerd werd. Verblijf bij de Verloren Kost was zo positief dat we nog een keer geboekt hebben. Super gastvrij en een leuke omgeving met genoeg te doen voor kinderen én volwassenen.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Er wordt met je meegedacht

In de opmerkingen had ik een vraag neergezet waar direct op ingespeeld werd, heel fijn!

goede service

snelle en goede service

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Makkelijke en snelle boeking.

De boeking verliep vlot. Dat is fijn.

Goed geregeld

Snel iemand aan de lijn gehad, eerlijke mening, denkt met ons mee.

• Wat vond je van het online boekingsproces? N.v.t.

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!