Altijd makkelijk

Boeken gaat altijd makkelijk. Altijd helder wat je krijgt. Dit keer ook mooie plattegrond van de tent en de camping erbij. Zag er heel mooi uit!

Duidelijke site

Ik kon snel de boerderij vinden waar we heen willen gaan.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Hele fijne organisatie, al twee leuke vakanties gehad met Farmcamps. Nu de derde gepland!

Leuke campings voor de kinderen. Leuke speeldingen op de campings zoals veel skelters, tampolines, zandkeukens, hooischuur. De sfeer op een werkende boerderij vond ik heel fijn. Heel anders dan op een gewone camping. De verschillende boeren lieten de kinderen veel doen en zien! De tenten ( tot nu toe safaritent)waren ook prima in orde en de organisatie denkt ook fijn mee om evt problemen of vragen op te lossen. Kortom TOP!

Altijd leuke vakanties gehad

We zijn ontzettend fan van de Smulhoeve, echt een toplocatie voor vakantie. Karin weet er altijd een feest van te maken. Ze heeft altijd een goede match tussen kinderen en pony’s en werkt keihard om het iedereen naar de zin te maken. Het online boeken was wat bewerkelijk. We willen écht een verzorgpony bijboeken. Pas vrij laat in het proces kun je zien of er nog iets beschikbaar is. Dan moet je voor andere periode weer helemaal opnieuw beginnen. Uiteindelijk wel gelukt, maar het had fijn geweest om niet opnieuw je boerderij te hoeven kiezen en je gezinssamenstelling.

Redelijk

Online kun je niet boeken voor meerdere tenten, dus zal je altijd moeten bellen

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Staan klaar voor je, en denken mee

• Wat vond je van het online boekingsproces? N.v.t.

Makkelijk en goed boeken

Wij hebben al vaker bij FarmCamps geboekt. Zijn erg tevreden over de service. Makkelijk via de website te kijken wat je graag wilt en te boeken. Fijn dat er de boekingskosten en zo al bij zitten in de prijs die je ziet. Komt alleen nog wel de toeristen belasting en zo bij.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Mooie site, boeking ging prima

Klantvriendelijk en behulpzaam

Het contact met de klantenservice verliep zeer vlot en prettig.

Overzichtelijk en makkelijk boeken

Omdat wij met twee gezinnen gaan, hadden wij gevraagd voor 2 tenten naast elkaar. Dit is meteen opgepakt en kregen ook snel reactie op onze vraag.

Duidelijke site

Goeie en makkelijke zoek functie op de site en je ziet meteen wat er nog geboekt kan worden. Nu voor de 2e keer geboekt en we kijken er echt naar uit

Duidelijk

Direct antwoord op vragen Duidelijke informatie, meesturen plattegrond van de veldjes met tenten

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Snel en handig reserveren!

Voor de tweede keer een reservering gemaakt. Gaat snel. prima en snel reactie op verzoek.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Reservering ging vlot. Echter had ik de verkeerde datum ingevuld. Hier kwam ik achter toen ik de bevestiging in de email bekeek. Snel gebeld. Ik werd heel vriendelijk geholpen en de datum werd zonder problemen aangepast. Fijn!

Uitstekende

Goede website en makkelijk.

Een 10 voor de klantgerichtheid van Farmcamps

Zowel het boekingsproces als het persoonlijke contact als vervolg daarop van Farmscamps zijn top. Net zoals de ervaring tijdens de vakantie zelf. Uniek, persoonlijk en een absolute aanrader

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Goed geholpen, duidelijke antwoorden. Meedenken en snelle communicatie.

Topkwaliteit

Goede service -snelle reacties, altijd aan het meedenken, zoeken naar oplossingen. Mooie, gezellig en gastvrije locaties. Blijft favoriete bij de kinderen

Vriendelijk en er behulpzaam

Wij werden ontzettend vriendelijk te woord gestaan. Werden goed geadviseerd en medewerkster dacht echt mee. Ook na het boeken hadden we nog een vraag en hier kregen we heel snel antwoord op en boeking hadden ze direct voor ons aangepast.

• Wat vond je van het online boekingsproces? N.v.t.
  • Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Knap als je dmv de website helemaal zin krijgt in je vakantie. Groot en klein. En dat lukt jullie!

Service is top

Er ging iets niet goed met online boeken. Farmcamps heeft dit super opgepakt zodat de boeking toch door kon gaan

Prettig contact

Prettig contact met farm camps nav vragen. Snelle offerte ivm huren van meerdere tenten. De website vind ik af en toe onhandig, als je bij een boerderij gaat zoeken en dan kijkt naar beschikbaarheid. Laat de website je niet beschikbaarheid van die boerderij zien, maar landelijk. Dan moet je dus stoeien met de filters om de juiste boerderij te vinden. Dat kan makkelijker en gebruiksvriendelijker

Snel en goed geholpen

Kortingscode was bij het boeken niet toegevoegd. Dit hebben zij na mijn mail meteen aangepast. Hele goede klantenservice!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Super meedenkende mensen aan de telefoon

Gelukkig had ik een foutmelding tijdens het boeken. Hierdoor kwam ik telefonisch achter een aantal fouten vanuit mijn kant en kreeg ik met hulp van jullie medewerkster toch geboekt waar ik blij mee ben. Bedankt!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Snel en duidelijk geholpen met mijn vragen!

Ik had verschillende vragen over de type tenten en de plaats van deze tenten. Ik ben hier super snel en heel goed mee geholpen zodat we nu een heerlijke vakantie in het vooruitzicht hebben!

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!