Gemakkelijk te boeken en duidelijk

Het contact verliep voorspoedig, de website was duidelijk en er waren veel opties.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Great place to spent holiday!

We enjoyed our stay very much

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Wij boeken onze vakanties al jaren bij Farmcamps, met Lieke komt het altijd goed en is er zeer goede communicatie. De herfstvakantie hebben we bij Fleur Stables geboekt, daarna hebben wij een pup gekregen en hebben we een aanvraag gedaan om hem mee te kunnen nemen. De reactie van Farmcamps was niet wat we gewend zijn, ze hebben contact gezocht met Fleur Stables en bij hoge uitzondering mocht de pup mee (wat bij Fleur Stables helemaal niet zo bleek te zijn omdat er veel meer honden van gasten boeken te zijn en de boer en boerin daar helemaal geen problemen mee hebben) we werden wel verzocht om de volgende keer rekening te houden dat we een hond hebben en dat hij niet mee mag naar BoeBaDoe en we dus op tijd opvang voor hem moeten regelen. Dit is niet de manier van communiceren die we van Farmcamps gewend zijn en daarnaast kunnen we dat zelf ook bedenken. Dus met Lieke is het altijd goed en ze is een voorbeeld voor anderen!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Super makkelijk te boeken.

Alle informatie of vragen staan op de website, via e-mail en telefonisch makkelijk te bereiken en binnen 1 uur reactie. Op het laatste moment nog een ontbijt bijgeboekt allemaal geen probleem GOED GEREGELD!

Uitstekend!

Zeer prettig en efficiënt!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Zeer snelle en vriendelijke service

Al jaren goede ervaring met de klantenservice en campings.

Snel en behulpzaam

1 telefoontje en alles was geregeld zoals wij het willen. Daarnaast zeer vriendelijk en behulpzaam

Super geholpen

Goed geholpen aan de telefoon! Hele fijne ervaring! Meteen alles opzoeken!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Duidelijke site snel alles te vinden

Het is een duidelijke site. Je overziet snel je opties.

Accomodaties top

Al 2x een bericht gehad van Farm camps zelf dat we eigenlijk niet zo welkom zijn met onze zorggroep. Bij navraag bij de accomodatie zelf geven ze aan dat ze nooit slechte ervaringen hebben met ons. Beetje jammer Farmcamps, al die vooroordelen!

Fijn contact

Mooie website

Overzichtelijk en een makkelijk boekingsproces

duidelijk

wat je leest is wat je krijgt

Vriendelijk

Op alle vragen een snelle en vriendelijke reactie

Duidelijke site

Duidelijke site. Goed overzichtelijk. Handig om opties erbij te boeken. Wel jammer dat dit een stuk duurder is dan als je het los op de camping zelf aanschaft. Service met klantenservice is ook goed. Denken mee.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Site loopt erg vaak vast

Duidelijke informatie Alleen loopt de website wel erg vaak vast. Vooral om vooraf de informatie te vergaren. Bij de boeking zelf verliep het goed.

Overzichtelijk en klantvriendelijk

Een overzichtelijke website met veel, bruikbare informatie. Het online boekingsproces verloopt vlot en duidelijk. Snel een bevestiging per e-mail en ook snelle reacties van de klantenservice.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Duidelijke en overzichtelijke site met genoeg informatie

De site was duidelijk en het was makkelijk om een juiste tent te vinden. Ook tijdens en na het boeken was alles duidelijk en overzichtelijk. Met de checklist en herinneringsmail krijg je gelijk zin in de de geboekte dagen weg!

snelle reactie

vragen en reservering maken prima en snel kunnen regelen.

Gaaf

Het is altijd gaaf om een prijs te winnen. Maar het contact was goed, soepel en accuraat.

Heel goed geholpen!

Heel vriendelijk en goed geholpen

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Prima geregeld en overzichtelijk.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

uiteindelijk positief, maar het kost wat moeite

De website is wat onoverzichtelijk qua filtering, en om vervolgens vanuit filtering naar de boeking te komen.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Overzichtelijk en duidelijke informatie. Makkelijk te boeken

X

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!