Farmcamps is een beleving

Mijn kinderen vermaken zich altijd opperbest bij farmcamps en de boeren en boerinnen zijn altijd super gastvrij. Farmcamps is voor ons gezin vaste prik 1x per jaar.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Super concept, super klantenservice!

Bij telefonisch contact wordt met je meegedacht voor een passende camping, na het boeken online was de korting niet verrekend, dit is nadien handmatig aangepast. Medewerkers doen alles wat ze kunnen om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn! Dit wordt onze 3e Farmcamps boeking en boerderij, we zijn zeer benieuwd naar deze ervaring! En de kinderen vinden het helemaal geweldig!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Invullen data liep niet lekker en 8x bevestiging reservering verder top!

Om de geplande data in te vullen moest ik op aankomst klikken. Dit duurde af en toe 4 kliks voor deze opende. Na het boeken kreeg ik binnen een x aantal minuten 8 reserveringsbevestigingen binnen. Verder was het snel geregeld en fijn "stappenplan" tot betaling.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Klantenservice zeer vriendelijk en doelgericht

Gezien de huidige coronasituatie in Nederland wilden we graag onze vakantie omboeken. We werden zeer vriendelijk aan de telefoon geholpen en onze omboeking werd meteen in orde gebracht. Bedankt voor die vlotte service! Wij kijken enorm uit naar onze vakantie op de Stolkse weide volgend jaar!

Vriendelijke en snelle service

Via de mail fijne communicatie, snel antwoord en vriendelijk. Top!

Klantvriendelijk

Overzichtelijke website, met veel keuzemogelijkheden in het boekingsproces. Contact met de klantenservice verloopt prima.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Super service, vriendelijk en snel!

Aardige mevrouw aan de telefoon die ons super geholpen en alles was erg snel geregeld

• Wat vond je van het online boekingsproces? N.v.t.
  • Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Leuk! Veel te doen voor de kids! Heerlijke bedden en goede sanitair voorzieningen

Wij en vooral onze kids hebben zich goed vermaakt! Heel veel speelplezier. Vooral de konijnen waren het helemaal maar ook de waterweide waren erg leuk. Het enige waar wij erg aan moesten wennen was het kabaal van de kikkers. Die gaan de hele nacht door en is echt heel hard! Maar goed, wat wil je op een een boerderij ; ) Zekervoor herhaling vatbaar!

Moeten nog gaan

Lijkt ons erg leuk

Geweldig. Onvergetelijke

Wij komen snel terug

Vriendelijk snel

Vriendelijke en snelle dienstverlening

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Komen elk jaar weer terug :)

We gaan al jaren op rij naar de Smulhoeve en dit bevalt super.

Super makkelijk boeken

Voor de eerste keren hebben we geboekt via farmcamps. Dat was een fluitje van een cent. Alles duidelijk en overzichtelijk. Meteen duidelijk was de totaalkosten zijn. Top! Nu benieuwd hoe de vakantie bevalt, maar dat is nog even aftellen.

Prettig en overzichtelijk

Zeer overzichtelijke website. Duidelijk wat mogelijk was tot boeken voor de in ons gewenste periode. Voldoende mogelijkheden en opties.

Aardig en behulpzaam

Nog te weinig alleen het boeken

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Hartstikke leuk met kids in verschillende leeftijden

Fleurs Stables is echt zo leuk!

• Wat vond je van het online boekingsproces? N.v.t.

Vlotte service

Vlotte omboeking...waarvoor dank.

Heerlijke vakantie!!

Wat een heerlijke vakantie! De boer en boerin zijn zeer gastvrij! Er zit een klein vijvertje bij waar de kinderen in het water kunnen spelen. Ik zou deze camping zeker aanraden!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Nu voor de 3e keer naar de bosrand de mensen van de klantenservice zijn altijd super vriendelijk en en denken erg met je mee. Ben heel erg tevreden

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Heel flexibel, snel en betrouwbaar. Gewoonweg top!

Top.

Proactieve werking

Door heel het corona gedoe hebben wij onze reis 2 x moeten verzetten. De laatste keer dat ik belde met de medewerkers van Farmcamps vertelden ze me dat ik nog niet kon boeken in 2022, nog net iets te vroeg. Ik had het dan zelf geagendeerd om het zeker niet te vergeten. Hebben ze mij zelf gecontacteerd nog voor ik het kon doen om te zeggen dat het nu wel boekbaar is. Heerlijk zo'n proactieve service! Alsof je naam er in 't groot op de muur hangt om ons niet te vergeten, prachtig!

Duidelijk en overzichtelijk

Mooie duidelijke website. Overzichtelijk ingericht en helder uitgelegd

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Er werd gelijk op mijn opmerking gereageerd.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

super voor groot & klein!

Het ideale verblijf dichtbij, een ideale familievakantie. Een actieve vakantie met de nodige rust!

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!