Zeer vriendelijk en hulpvaardig.

Door de corona heb ik mijn reservering al twee keer moeten omzetten. Dit geeft totaal geen problemen en ik heb dat zonder enige moeite kunnen doen.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Uitstekende communicatie en super flexibel!

Zeer flexibel bij omboeken en snelle, duidelijke communicatie!

Zeer klantvriendelijke organisatie

Mijn ervaring met farm camps is ontzettend goed. Wat een klantvriendelijke organisatie. Wij wilden graag onze vakantie verzetten vanwege ontzettend slecht weer en dat hebben ze echt super goed opgelost. Je krijgt meteen reactie als je een vraag hebt via de mail. Zou het zeker aan iedereen aanraden om bij farm camps te boeken!

Leuk!

It was our second visit and we again had a nice time on the farm camp. Our kids love the play tractors. Of course cleaning and riding the ponies was also a highlight. The camp is close to the beach which makes it easy to go there for a couple of hours. Definitely recommended for families.

Duidelijk en overzichtelijk

Zie bovenstaand

Hardstikke fijn!!

Boer en boerin zijn heel aardig en benaderbaar, betrekken kinderen op een ontspannende manier. Er is een gezellige aanloop van paardenliefhebbers en wat vaste gasten, jong en ouder. Mijn zoon was superblij met een tent naast het voetbalveldje en heeft ook zijn ponydiploma gehaald net als mijn dochter!!

+ Veel informatie, +- kan overzichtelijkser

Ik vond het prettig dat ik veel informatie kon vinden over jullie concept, de diverse glamping boerderijen, soorten tenten activiteiten ed. Echter had ik soms meer behoefte aan overzicht op de website. Wat exact kan ik moeilijk aangeven, waardoor jullie hier natuurlijk ook weinig mee kunnen. Daarnaast mis ik een mail met bevestiging. Dit zou ik wel erg fijn vinden om te hebben

Makkelijk met goede filters

Duidelijke site

Goed contact en afhandeling

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Zeer gastvrij en ontzettend aardig.

Ondanks het slechte weer hebben we een warm gevoel over gehouden aan onze midweek. Boer Jan en Saskia zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt en de kinderen vrij. De betrokkenheid was top.

Netjes

Duidelijk, overzichtelijk

vlotte afhandeling dossier

Duidelijke website waandoor je snel weet of tenten beschikbaar zijn en wat je moet betalen; Correcte afhandeling van de reservatie.

Prima ervaring

Ging zoals ik had verwacht.

makkelijk te boeken

Erg goed

Overzichtelijk en behulpzaam

We wilden op de website reserveren. De tent die we wilden was ineens niet meer beschikbaar. Volgende dag telefonisch contact gehad en de medewerker heeft ons een goed alternatief aan kunnen aanbieden. We konden zelfs afwijken van de standaard overnachtingen op de website. Tip is nog wel om duidelijk alle kosten telefonisch ook te bespreken met de klant.

Prettige en gebruiksvriendelijke website

De website is gebruiksvriendelijke en heeft een mooie en positieve uitstraling. Overzichtelijk en duidelijk. Heel fijn dat je niet binnen 5 seconden van het bezoeken van de website vraagt of je ook wil inschrijving op de nieuwsbrief en evt korting kan krijgen. Dat vind ik een afknapper.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Zoveel voorpret en geweldige service!

Ze denken mee, zijn attent en maken er vooraf al een feestje van!

Heerlijk ontspannen weekend!

Onze kinderen vinden boerderij Op Flakkee de leukste van alle FarmCamps. Mooi opgezette velden, veilig en overzichtelijk erf en veel te spelen. Mogen veel kijken en helpen in de stallen.

Correct behandeld

Tevreden klanten

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Duurder even voor er antwoord kwam maar ben prima geholpen! We kijken uit naar onze vakantie over een paar weken.

Goed geholpen

Gesproken met een vriendelijke dame die de resevering van twee tenten voor ons in orde heeft gemaakt. Dit ging niet via de website. Dacht ook mee over de mogelijkheden qua soort tent dat beschikbaar was in de betreffende periode.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Mooie omgeving, goede tenten, thema paarden leuk voor de kids

Fijne week,je waant je in een ander land, mooie combi van natuur, beestjes, Bourgondisch leven en een leuke stad om de hoek

positief

misschien zou een kaartje met de locatie handig zijn. ik vond dit niet direct terug.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Super leuk en leerzaam voor de kinderen maar ook voor de ouders en grootouders. De boeren zijn vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader.

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!