Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice

Al mijn vragen werden snel en goed beantwoord waardoor het reserveren van meerdere tenten zeer soepel verliep!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Duidelijke website en snelle, vriendelijke klantendienst.

Zowel de mensen van de boerderij als de klantendienst gaven snel en duidelijk antwoord op onze vragen.

Ontzettend vriendelijk en meedenkend

Ik had zelf een hele stomme fout gemaakt waardoor mijn vakantie in het water viel. Dacht ik tenminste. Maar de medewerker was begripvol en ging enorm meedenken om het voor mij weer op te lossen. Wat ook gelukt is.

Fantastisch!

Mooie boerderij, ontzettend aardige boer en boerin. Ontzettend veel te spelen en de kinderen kunnen echt veel meehelpen op de boerderij. Tent was prima

Overzichtelijk

Duidelijke website, vrolijk

Super voor een kindervakantie

Ontzettend fijne locatie, prettige tent(behalve dat de airco vooral de koelkast verwarmde) en erg genoten van de boeren experience.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Overzichtelijk, klantvriendelijk, eenvoudig te boeken.

Het boekingsproces is soepel verlopen. De website is duidelijk en overzichtelijk. Na een paar dagen een automatische bevestigingsmail ontvangen en apart nog een mail van Farmcamps dat mijn notitie in de boeking m.b.t. de notenallergie van mijn dochter is doorgegeven aan de desbetreffende boer en boerin waar we gaan logeren. Fijn!

Gemakkelijk

Makkelijk te boeken

Goede service!

Goed!

Fijne klantenservice & website

Duidelijke site, je kan het allemaal gemakkelijk vinden. Wanneer je iets wil aanpassen kan dit op je eigen profiel of via de vriendelijke klantenservice!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Ik werd goed en vriendelijj geholpen via de telefoon omdat de online boeking niet helemaal goed was gegaan. Wij hebben er zin in!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Zeer gastvrij en veel te doen voor de kids!

Veel speelmogelijkheden, skelters, boomhut, bij elk veld een trampoline en helpen bij de dieren. Kinderen van 8 en 10 hebben een geweldige tijd gehad bij boer Huibert en Annet!

Fijn geholpen

Fijn geholpen om de reservering goed in orde te maken.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Het werkt heel overzichtelijk en makkelijk.

Super leuk kinderfeestje

Goed georganiseerd kinderfeestje, meneer de Boer is erg leuk met de kinderen. Leuke speeltuin.

fijne overzichtelijke site

via de telefoon is het minder makkelijk om een boerderij te zoeken. via de computer gaat dit vee makkelijker. erg overzichtelijk en handig in gebruik.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Prima geholpen bij het vastlopen van onze boeking. Mevrouw aan de telefoon was uiterst vriendelijk

Duidelijke website, goede filters

Prettig vond ik de filtering van mijn voorkeuren; op basis daarvan kon ik meteen zien welke farms matchen met mijn wensen voor soort accommodatie en speel/buiten activiteiten. Ik moest wel een paar keer goed kijken naar de verschillen in tenten, per farm. Leuk ook om per farm de introductie beschrijvingen door te nemen! Uiteindelijk alle opties goed kunnen beoordelen en heel blij met onze uiteindelijke keuze!

Super goede service!

Ik ben goed op de hoogte gehouden en ze hebben me super geholpen!

Makkelijk, duidelijk en snel

Makkelijk, duidelijk en snel

Makkelijk boeken!

Boekingsproces verliep erg makkelijk en overzichtelijk!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Super snelle reactie! Top service!

We wilden graag 2 tenten boeken, er was op dat moment geen beschikbaarheid en werden op een wachtlijst gezet. Zodra er plek was zouden er contact opgenomen worden. En dit gebeurde! Echt een top service!

Geweldig genoten

Prima georganiseerd, nette tent met flink wat faciliteiten en een super plek daar in de Oranjepolder, wat een warm ontvangst die je daar krijgt en heerlijk hoeveel aandacht er voor de kinderen is.

Zo behulpzaam en meedenkend

Ik ga een weekend weg met familie en ik had 2 tenten nodig. In 1 tent zouden we graag de hond meenemen en we wilden graag naast elkaar. Ik kwam er met deze wensen niet echt uit op de site dus belde de klantenservice. Reuze vriendelijk geholpen en een super locatie geboekt (en dus ook 1x reserveringskosten door de tip van die dame om telefonisch te boeken, vond ik ook aardig!). Het weekend moet nog komen, maar de aanloop is erg fijn.

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!