Vlot en duidelijk boekingsproces

Zoekfunctie met switchen tussen boerderij/data kan eenvoudiger. Omdat we flexibel zijn qua data en locatie maar een voorkeur voor lodgetent hebben waren eel extra clicks/back nodig. Een tabel met prijs en beschikbaarheid voor de hehele maand zal dit proces vereenvoudigen (zie bv landal boekingsproces). Wellicht geeft dit voor farmcamps ook een langere gemiddelde verblijsduur (11 ipv 7 dagen of 7 ipv 5 dagen). Verder top geregeld, aantrekkelijke en duidelijke website en vlotte boeking incl afhandeling

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Wat een onwijs leuk team die breeheesers! Lieve paarden juffen, fijn horeca personeel en goede koks. Echt een week vakantie!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Snel een weekje weg bij de boer geboekt

Prettige manier van boeken, overzichtelijke website. Duidelijke keuze opties.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Mooie en duidelijke site waardoor je meteen zin krijgt in vakantie!

De site is duidelijk en geeft een goede impressie van de campings en hun voorzieningen. Het boekingsproces is eenvoudig te doorlopen. Fijn!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Vriendelijk, meedenkend, erg prettig, handig boekingssysteem

Vriendelijk, meedenkend, erg prettig gesprek. handig boekingssysteem

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Goede website met duidelijke info

Alles duidelijk en erg fijn om een eigen inlog te hebben zodat je een overzicht hebt van je geboekte vakantie.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Op de wachtlijst gezet voor de meivakantie en ook netjes genoteerd door jullie en mail ontvangen dat er plek was en een telefoontje en toen alles geregeld met jullie. We wilde nog een knuffelpony reserveren dit bedrag klopte op de site niet en is snel zo geregeld met jullie.

Hartstikke goede communicatie

Ik had zelfs iets verkeerd geboekt en kreeg gewoon een mail van de camping hoe het anders kon. Prima service!

Makkelijk boeken!

Mooie, heldere website.

Vriendelijk en behulpzaam

We hadden Farmcamps geboekt. Doordat mijn dochter in quarantaine moest hebben we 3 dagen voor vertrek moeten annuleren. Volgens de voorwaarden zouden we dan al het geld kwijt zijn. Maar Farmcamps bood aan om een nieuwe boeking te doen, zonder bijbetaling. Top aanbod en binnen enkele minuten geregeld.

Aantrekkelijke website

De website nodigt uit tot het bekijken van foto´s en omschrijvingen van de verschillende boerderijen.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Makkelijk te boeken, overzichtelijke website!

Duidelijk wat er allemaal aangeboden wordt aan locatie/tent en andere faciliteiten. Fijn dat er zoveel foto's zijn van elke camping, ik denk dat bij mij de keuze daar echt door beïnvloedt wordt. Op mijn mobiel was het soms even zoeken tijdens het boekingsproces, website is dan toch niet helemaal compatibel met mijn mobiele telefoon.

Boerderijvakantie

Leuk dat jullie boerderijen hebben gevonden om te overnachten

Helder en overzichtelijk

We hebben nu voor het eerst via Farmcamps geboekt en de site was overzichtelijk en ook de beschikbaarheid was makkelijk te zien. Het gebruiksgemak van de site is prima en vlot.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Door de site krijg ik er zin in!

Het muziekje is minder prettig. Maar die kun je natuurlijk gewoon uitzetten. Verder zou ik het fijn vinden om te kunnen bellen voordat ik de boeking definitief moet maken en/of een optie totdat ik de vragen kon stellen en definitief boek. Duidelijk wat de verschillen zijn tussen de boerderijen. Persoonlijke kenmerken erbij met de foto’s ook leuk en prettig.

Boeken ging makkelijk

Boeken ging makkelijk en vlot

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Site werkt niet altijd even lekker.

Ik ben al ooit eerder gast geweest bij FarmCamps. Ondanks dat het voor een paar dagen prettig verblijven is, maakt de website het wel mooier dan dat het is. Vaak zijn de tenten toch net wat slechter en erbarmelijker dan omschreven.

Gemakkelijk!

Het was heel makkelijk geboekt, direct de bevestiging gekregen. Kortom, top!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Nog geen ervaring. Moeten nog gaan.

Qua boeken heel goed. Duidelijke en overzichtelijke site. Nu alleen nog een top weertje en accommodatie en dan zijn wij weer tevreden.

Geweldige ervaring voor kinderen

Dit moet ke gewoon echt een keer doen als je jongere kinderen hebt!!!! Wat een mooie ervaring en beleving!!!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Super service door ons op een reservelijst te zetten en de volgende dag al te bellen met een plekje. Wat een mazzel en heel attent hoe er mee wordt gedacht!!

• Wat vond je van het online boekingsproces? N.v.t.

Super behulpzaam en meedenkend

Ik heb gebeld om te vragen wat er vrij was. Goed advies gekregen daarna overleg met familie. Dag erna telefonisch geboekt Super We hebben er heel veel zin in!!!!

• Wat vond je van het online boekingsproces? N.v.t.

Gemakkelijk en snel!

Makkelijk en duidelijk was de boeking! Ben tevreden over de werkwijze.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Ik vind de website zeer overzichtelijk en duidelijk!

Ik kreeg op al mijn vragen op heel korte termijn een heel duidelijk, maar vooral ook super-vriendelijk antwoord!! Waren alle websites maar zo.....zucht...

Duidelijk en prima boekingsproces

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!