Een duidelijke en mooie website. Mijn kinderen hebben er al onwijs veel zin in. Het nodig echt uit.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Enkel nog geboekt en gebeld maar top!

Ik heb tot nu toe alleen nog maar geboekt en rechtstreeks met de boerderij gebeld en tot dusverre heel tevreden! Boeken gaat makkelijk, het is duidelijk met welke kosten je rekening moet houden en de boerderij zelf is perfect telefonisch te bereiken!

Duidelijk

Het is een duidelijke website. Bespreken ging vlot.

Super goed

Goede service en vriendelijk te woord gestaan.

Overzichtelijk

Overzichtelijk boeken, en duidelijk overzicht van de kosten en bij te boeken opties. Het zoeken en boeken was snel en makkelijk geregeld.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Fijn geholpen bij het uitzoeken van een geschikte boerderij

Zowel via Instsgram als telefonisch snelle reactie en fijne hulp bij het uitzoeken van een geschikte boerderij. Veel vragen kunnen stellen die allemaal duidelijk beantwoord werden. Ik kijk uit naar ons weekend weg!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Zeer duidelijke en fijn overzicht wat betreft reserveringsmogelijkheden.

Wij hebben een goed overzicht gehad van de desbetreffende Farmcamps om een keuze te kunnen maken. Er wordt duidelijk aangegeven welke accommodaties er zijn wat betreft verschillende tenten. Verder een goede uitleg over activiteiten op en rondom de boerderij. Tot nu toe zeer tevreden over de boeking en wij kijken uit naar ons lang weekend op Farmcamps in Hengelo. M.v.g. Linda Bernds

Snel en vriendelijk

prettige ervaring, snelle reactie, correct mailverkeer.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

We wilden een weekend naar de boerderij met onze kleine en kwamen uit bij Farmcamps. Je betaalt vooral voor het gemak. Alles is goed geregeld en de boerderij waar we waren was echt geweldig! Je komt aan, legt je tas neer en er is ontzettend veel vermaak voor de kinderen (en onszelf). Zeker een aanrader!

Fijne en persoonlijk contact

Wij wilden twee tenten boeken naast elkaar. Helaas kon dit op de site niet, dus hebben we een mail gestuurd. De volgende dag kregen we een reactie en de dag daarna de bevestiging. Allemaal heel persoonlijk en prettig contact

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Het boeken via de site gaat prima

Het boeken via de site gaat prima, redelijk overzichtelijk en een leuk aanbod

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Goede service, makkelijke manier van boeken

Netjes

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Het was een top ervaring

De meisjesdroom van mijn dochter is uitgekomen dat weekend. Ze had haar eigen paard en het voelde voor haar ook alsof het echt haar paard was.

Fantastisch genoten!

Wij hebben het als zeer leuk ervaren. We hebben echt een super weekend gehad met de kids (7, 5 en 1.5 jaar)!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Je kan 100% rekenen op hulp en betrokkenheid van de klantenservice van Farmcamps

We wachten nog met veel voorpret op de vakantie, maar het boekingsproces was al een feest. De klantenservice van Farmcamps is betrokken en zeer hulpvaardig. Na een foutje bij de boeking was dat met een mailtje zo opgelost.

Fantastische paardenboerderij!

Een fantastische paardenboerderij met lieve shetlanders, pony's en paarden en een geweldige gastvrouw Karin en iedereen die haar helpt! Enorm gezelig! En er is nog meer te doen, zoals de konijnen, de hooischuur, de speeltuin en het hoefijzer pimpen. Bedankt weer voor het heerlijke verblijf!

Zeer goed!

Makkelijke site, snel reactie op vragen. Op een leuke manier een vakantie boeken!

Duidelijk en overzichtelijk

Ik had even moeite met de betaling, er was nog 1 plaats maar uiteindelijk was er geen plaats. Vandaar dat ik niet kon betalen denk ik. Ik had de plaats zelf gereserveerd op de telefoon maar omdat het niet lukte ben ik verder gegaan op de computer wat de oorzaak was denk ik. Een andere camping gezocht en toen ging het wel. Jammer want er hadden graag naar Limburg gegaan maar deze is in Gelderland, ook goed.

Heel overzichtelijk.

Makkelijk, snel en overzichtelijk.

Duidelijke website, leuke accomodaties

Positief

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Duidelijk en overzichtelijke website. Boeking is zo geregeld

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Kindvriendelijk, gezellig, en een mooie leuke speeltuin voor de kids

Ging redelijk.

Ging redelijk.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Snel een reservering kunnen maken

Via de website snel een reservering kunnen maken. De website is duidelijk en een boeking is makkelijk en overzichtelijk te maken.

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!