Fijne duidelijke website

Duidelijke website

super tevreden

Online boeken ging zeer makkelijk en contact met klantenservice zeer prettig! Vriendelijk, snel en kundig!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Super aardige dames gesproken die erg meedenken!

Flexibel contact! Heerlijk precies zoals het boerderij leven op jullie parken ook is!

We kijken er naar uit

Nvt

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Overzichtelijke site, boekingsproces kan beter

Duidelijk welke campings er zijn, wat er te doen is en welke accommodaties aangeboden worden. Boekingsproces kan echter duidelijker (beschikbaarheid, flow, duidelijkheid over betaling)

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Aantrekkelijke, overzichtelijke en complete informatie

Filterfunctie werkt prima Foto's ook Praktische info

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Helder systeem, maar nadeel van vaste boekingsperiodes

Een helder overzichtelijk reserveringssysteem, waarin je makkelijk kunt filteren op verschillende type verblijfplaatsen. Verlenging van je verblijf is helaas niet mogelijk. je zit vast een de weekend/week/midweek structuur. Jammer, als je een dagje extra wilt blijven.

Snel en overzichtelijk

Op de website is duidelijk te zien wat er wordt aangeboden.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Prima geregeld en duidelijk.

Het boeken ging vlot en goed

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Handig ingedeelde website; meerdere tegelijk open zetten werkt nog beter om dingen naast elkaar te zien ;-)

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Reserveren ging redelijk snel.

Hebben alleen gereserveerd. Wordt onze eerste ervaring bij farmcamps! Leuk dat mijn reactie over de verjaardag van onze dochter snel werd opgepikt en ik daar al een reactie op heb gekregen!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Snelle boeking gedaan, data niet goed weergegeven op de website

Via de website van ‘de boer’ doorverwezen naar de Farmcamps website. Goede info, makkelijk te boeken. Echter vallen de maanden weg, dus je moet op de gok de juiste datum kiezen. Gelukkig staat het bij de bevestiging wel goed aangeven.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Dit was goed. Alleen de website kan iets makkelijker. Je moet vaak weer tegugklikken als je een boerderij hebt bekeken.

Heldere informatie, snelle reactie

Mooie website, vriendelijke klantenservice.

Suuuper overzichtelijk

Eerste keer dat ik bij farmcamps heb geboekt. Hopelijk volgen er meer

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Makkelijk, snel en duidelijk boekingssysteem

Ik heb snel en makkelijk kunnen boeken via het boekingssysteem. Wij kijken uit naar onze vakantie bij De Buitenhoeve.

Eenvoudig zoeken en boeken

Duidelijk overzicht in beschikbare campings en accomodaties. Eenvoudig gewenste datum en accommodatie te boeken. Alleen het betalen was wat onduidelijk. Niet goed zichtbaar of je het volledige bedrag in 1x moet betalen of dat het in termijnen kan.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Vrolijke site allen beschikbaarheid moeilijk te zien.

Ik vond het moeilijk om per boerderij te zien wanneer er nog een tent beschikbaar was. We hadden een keuze gemaakt naar welke boerderij we wilden. Maar konden alleen per week bekijken welke boerderij er die week beschikbaar waren. Het zou handig zij als je per boerderij kon zien wanneer hij nog beschikbaar is.

Prima site, leuk concept

Prima site, leuk concept. Ik zou het zelf nog handig vinden als je favorieten kan aanvinken, of als je boerderijen die niet bij je wensen passen kan verwijderen, door ze naar links te swipen, zodat ze uit je overzichtslijst verdwijnen.

Fijn en snel geregeld

Overzichtelijke website waarbij we snel konden zien welke accomodaties beschikbaar waren in onze voorkeursperiode.

Goede vriendelijke service

Zeer behulpzame dame(s) aan de lijn gehad. Door corona was veel al vol maar uiteindelijk vonden ze iets voor ons. Helaas kon ik mijn vakantie niet ruilen maar uiteindelijk voor een andere oplossing gegaan. Mooi staaltje meedenken behulzaam zijn.

• Wat vond je van het online boekingsproces? N.v.t.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Heel vriendelijk en to the point

Vriendelijk en accuraat geholpen

x

x

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Ik ben netjes te woord gestaan en er wordt meegedacht in de opties bij het boeken van een accommodatie

• Wat vond je van het online boekingsproces? N.v.t.

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!