Fijn kunnen boeken en nu wachtend op onze vakantie..

Mooie site met veel informatie. Duidelijk en voor vragen kan je altijd bellen.. Nu wachten op onze vakantie...

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Goeie site, makkelijk te boeken

Mooie overzichtelijke site, goede info en makkelijk proces om te boeken

Fantastisch!

Voor zowel ouders als kinderen een feest!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Denken mee, zeer vriendelijk, nemen ruim de tijd

Zeer goed op de hoogte van de mogelijkheden. Luisteren goed naar de vraag die je hebt en denken mee naar een oplissing. Zeer vriendelijk geholpen met oersoonlijke aandacht en betrokkenheid. 8 jaar geleden al deze goede ervaringen gehad nu nog steeds een too klantenservice.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Fijn dat het boeken uiteindelijk gelukt is

Het lukte helaas niet de camping van onze eerste keuze te boeken. Het leek erop dat het aan de browser lag, MS Edge. Bij de laatste stap om te bevestigen gebeurde er niets meer. Daarna via Chrome geprobeerd, maar toen was de camping helaas niet meer beschikbaar. Uiteindelijk wel gelukt om een andere te boeken.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Prima website, we hebben geboekt!

Makkelijk boekingsproces, mooie website

Ik had goede verhalen gehoord van vrienden. Makkelijke website waar het gelijk duidelijk was welke tenten beschikbaar waren. Rare was alleen dat ik eerste verkenning had gedaan op mijn telefoon. Toen ik daarna site op computer opende om te boeken kwam daar andere prijs uit (met uiteraard zelfde tent en periode), en mijn vriend die thuis inlogde kwam weer op ander bedrag. Uiteindelijk hebben we de goedkoopste van de drie gedaan, maar raar is het wel (scheelde dik 50 euro).

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Tot nu toe, prima verlopen

Duidelijk omschreven op de website.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Geweldige locaties, fantastische service!

Locaties en tenten zijn heel mooi en schoon. Veel faciliteiten op de boerderijen, leerzaam (voor kinderen en ouders), gastvrij. Klantenservice van FarmCamps is uitstekend, zeer persoonlijke benadering.

vriendelijk en hulpvaardig

Leuk aanbod aan vakanties. Even moeten zoeken naar nog een plaatsje waar we met 2 gezinnen naartoe konden, maar we zijn heel goed geholpen door de medewerkers van de reservatiedienst

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Prima maar onduidelijk terug te vinden boeking

Geboekt voor volgende week. Heel veel mails over dat ik een test moet invulken, Maar mijn boekings informatie is nauwelijks terug te vinden, jammer

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

ik krijg er zin in vakantie van

leuk om de families op foto te zien. geeft indruk van familie en daarmee (voor mijn gevoel in elk geval) een indruk van de vakantie zelf. De overige foto's van "ons" vakantie adres geven indruk. Ook leuk om dat aan de kinderen te laten zien. Want woorden zeggen hen niks. Ik vind het wel heel vreemd (en irritant) dat er verplichte velden zijn hier op de review site met akkoord om van alles met mijn privé gegevens te doen. Jullie willen iets van mij en vervolgens zitten daar voor MIJ allerlei voorwaarden aan vast?! Dat was eigenlijk reden om mijn review niet te geven. Ik heb het toch gedaan omdat ik dit laatste wilde melden.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

tot nu toe alleen geboekt.

tot nu toe alleen geboekt, dat ging zoals het hoort

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Het boekingsproces was overzichtelijk, en geen onverwachte kosten

Het reisgezelschap mag iets beter onthouden worden. Nu heb ik tijdens het zoekproces een aantal keer ons reisgezelschap opnieuw moeten definiëren.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

snel en netjes contact met de klantenservice op mijn vraag

Ik kreeg snel en goed respons op mijn vraag nadat ik een boeking had gedaan bij een farmcamps. Zeer prettig.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Super hulpvaardig en meedenkend in welke tentopstelling het beste zou passen bij mijn wensen.

Bij het boeken van drie tenten tegelijk, was het voor mij van belang waar die tenten stonden ten opzichte van elkaar. Lieke dacht super mee in de verschillende mogelijkheden en opstellingen. Samen naar de plattegrond van de tenten kijken via GoogleMaps zorgde dat ik gelijk inzicht kreeg in wat ze bedoelde en zo konden we samen snel de knoop doorhakken.

Makkelijk en overzichtelijk

Super makkelijk en overzichtelijk je vakantie te boeken. Ook fijn dat je een prijsoverzicht heb, dan heb je aan het eind geen verrassingen meer van bijkomende kosten.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Met de kinderen en kleinkinderen hebben wij een geweldig weekend gehad. bij boerderij Boebadoe

M

4 sterren want we zijn nog niet op vakantie geweest

Wij hebben alvast een vakantie geboekt voor in augustus dus nog even wachten tot we weten hoe de vakantie uitpakt. Alhoewel ik moet zeggen dat de proactieve houding van de klantenservice echt nu al top is. Ik had een aantal handdoeksets te veel geboekt bij onze boeking en de klantenservice nam hier zelf contact over op en hebben daarna het aantal te veel geboekte sets weer afgeboekt zonder problemen. Echt top! Het enig minpunt vond ik zelf de website via de laptop. Hier wilde de pagina niet laden tijdens het boeken. Uiteindelijk via mijn telefoon geboekt maar daardoor was niet alles even duidelijk vandaar de vele handdoeken sets.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Duidelijk hoe je moet boeken.

Was wat lastiger om precieze details terug te vinden. Maar uiteindelijk allemaal gevonden.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Goed geholpen bij boeking.

Goed geholpen bij telefonische boeking voor 2 tenten. Wel veel informatie op de site,maakt keuze maken wat lastig.

Altijd een feestje

Het maakt niet uit welke boerderij je kies. Iedereen is erop ingesteld om je een heerlijke vakantie te bezorgen. Maar zonder afbreuk te doen aan het bedrijf dat onderwijl door draait. Je wordt er een soort van onderdeel van. Heerlijk!

Super leuk!

Het is voor de kinderen een feest maar voor de ouders is het ook erg leuk! Alles is heel netjes geregeld en de kinderen zijn het hele verblijf vrij om te gaan en te staan waar ze mogen. Wij gaan snel weer!

spannend

De betaling lukte niet onmiddellijk. We hebben het drie keer moeten proberen. Wat wel spannend was want er waren nog maar enkele tenten beschikbaar en we wilden met 2 gezinnen samen boeken. Stel je dan voor dat het voor de ene lukt, en de andere niet...

Makkelijk en snel

Het is eenvoudig om online je vakantie te boeken. En het snel geregeld!

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!